Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοδος χωρίς μπαράζ!

Η Football League αποφάσισε να προβιβαστούν από τη Football League 2 6 ομάδες από τον Νότιο όμιλο και 5 από τον Βόρειο.

Οι δικαιολογημένες αντιδράσεις των ομάδων του Νοτίου Ομίλου σχετικά με τον αριθμών αυτών που θα έπαιρναν το εισιτήριο της ανόδου έφεραν αποτέλεσμα. Στο ΔΣ της διοργανώτριας την Παρασκευή (19/04), αποφασίστηκε ώστε στη Football League θα ανέλθουν 6 ομάδες από τον 1ο όμιλο και 5 από τον 2ο, κόντρα στα σενάρια που ήθελαν να συμβαίνει το αντίθετο.

Φυσικά, οριστικοποιήθηκε η αφαίρεση τριών βαθμών του Θρασύβουλου για οφειλές στον Μανουέλ Κόμπο, ενώ οριστικοποιήθηκε ο τελικός Νέων για τις 27 Απριλίου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Αναλυτικά:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: 

Στη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ θ΄ ανέλθουν από την FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ έξι (6) ομάδες από τον 1ο Όμιλο και πέντε (5) από τον 2ο Όμιλο.

Αφαιρέθηκαν οι τρεις (3) βαθμοί από την ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ μετά από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για τον ποδοσφαιριστή GOBO GALVEZ JUAN MANUEL.

Ορίστηκε ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων του 1ου και 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ να διεξαχθεί στις 27-4-2013 και ώρα 17:00 στο γήπεδο "Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ" ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ. Γηπεδούχος ομάδα θα είναι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ που αναδείχθηκε μετά από κλήρωση με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep