Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υποσχέθηκε βοήθεια ο Μώραλης

Ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης υποσχέθηκε οικονομική βοήθεια στη Football League.

Ο Μώραλης προσκλήθηκε και ήταν παρών στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Football League, υπήρξε ταύτιση απόψεων, με τον πρόεδρο της Super League να δείχνει κατανόηση και να υπόσχεται οικονομική βοήθεια προς τις ΠΑΕ, που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Το ποσό αυτό δεν έγινε γνωστό, αλλά δεν πρόκειται να υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Football League:

Η σημερινή συνεδρίαση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της SUPER LEAGUE κ. Γιάννη Μώραλη. Στη συζήτηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων. Συγκεκριμένα:

«Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των προβλημάτων που βιώνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποφασίστηκε η από κοινού δράση, προκειμένου να επιτευχθεί η επίλυση αυτών.

Ο κ. Μώραλης έδειξε πλήρη κατανόηση στα ιδιαίτερα προβλήματα της FOOTBALL LEAGUE και με την παρουσία του παρείχε την διαβεβαίωση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμβάλλει ούτως ώστε να ενισχυθούν οικονομικά οι ομάδες της Ένωσης, οι οποίες βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση».

Ο προβιβασμός 

Σχετικά με το θέμα των ομάδων που θα ανέλθουν στη Football League, είναι δεδομένο ότι προβιβάζονται οι πέντε πρώτοι κάθε ομίλου, όμως η διοργανώτρια αρχή δεν ξεκαθάρισε εάν τελικά ο 6ος του νότου ανέβει απευθείας ή διεκδικήσει τον προβιβασμό μέσα από αγώνα μπαράζ με τον 19ο της Football League. Βλέπετε, η διοργανώτρια αρχή θέλει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στην ουρά ως το φινάλε...

 

Last modified onΠέμπτη, 21 Μάρτιος 2013 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep