Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοδος με… κριτήρια

Η Football League αποφάσισε να ορίσει προϋποθέσεις για τον προβιβασμό στη Football League.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μετά το τέλος του ΔΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε. Γνωστοποίησε, λοιπόν, ότι… δεν αποφάσισε τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και αυτών που θα προβιβαστούν, ενώ έκανε γνωστό ότι στην προσεχή ΓΣ θα αποφασιστούν οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια αυτών που θα ανέλθουν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Όπου προϋποθέσεις και κριτήρια, βέβαια, το μετοχικό κεφάλαιο (πολλές δεν το πληρούσαν πέρυσι) και τα εισιτήρια που κόβουν. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η δημιουργία Ταμείου Διαχείρησης Πόρων με σκοπό τη βοήθεια ομάδων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.  της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ αποφασίσθηκαν τα εξής:

Δημιουργία εγγυητικού ταμείου,  από τον  Ιούνιο το οποίο θα συνδιαχειρίζεται η FOOTBALL LEAGUE -  FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ με τον ΠΣΑΠ.

Έγινε δεκτή η εισήγηση του Προέδρου κ. Καλογιάννη για τη δημιουργία Ταμείου Διαχείρισης Πόρων (ΤΑΔΙΠ), με σκοπό τη βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης των ομάδων. Το ποσό το οποίο θα χορηγείται θα επιστρέφεται από την ομάδα που  έχει εξυπηρετηθεί. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου οι ομάδες που θα ανέρχονται θα δίνουν μεταξύ τους αγώνα,  τα έσοδα του οποίου θα πηγαίνουν στο προαναφερόμενο ταμείο.

Απεδέχθη ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου να μην αποφασισθεί  στη σημερινή συνεδρίαση ο αριθμός των ομάδων  που θα υποβιβασθούν  από την FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και ο αριθμός εκείνων οι οποίες θα ανέβουν από την  FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ.

Τέλος έγινε αποδεκτή η πρόταση να ισχύσουν κριτήρια συμμετοχής για τις ομάδες που θα ανέρθουν στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE . Στη γενική συνέλευση που θα συγκληθεί εντός του επόμενου διαστήματος θα αποφασισθούν οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια και θα υποβληθούν στην ΕΠΟ προς επικύρωση».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2013 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep