Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέοι μπελάδες για Νίκη, Βύζαντα

Με ποινή αφαίρεσης βαθμών και ήττες στα χαρτιά στα επόμενα παιχνίδια, λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές, κινδυνεύουν Βύζας, Νίκη Βόλου.

Οι δύο ΠΑΕ καλούνται να διακανονίσουν τα χρέη τους (10.604 ευρώ ο Βύζας και 3.915 ευρώ η Νίκη), διαφορετικά θα έχουν επιπτώσεις αφαίρεσεις βαθμών και ήττας στα χαρτιά από τα προσεχή ματς.

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 329/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 12.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος υπολοίπου ποσού των 10.604,00 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 549/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΜΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 301/2012 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της Π.Α.Ε Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ. Επιβάλλει στην καθ’ ης: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από 12.02.2013 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 3.915,00 ευρώ, νομιμοτόκως όπως αναλυτικά εκτίθεται στο σκεπτικό της ιδίας αποφάσεως, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 405/2012 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών».

Last modified onΤετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2013 15:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep