Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκάνδαλο με πρόεδρο ΠAE!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Δίκη», πρόεδρος ομάδας Football League έβαζε χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς παράγοντα της διαιτησίας και δημοσιογράφου.

Βάσει έρευνας που παρουσίασε η «Δίκη στο ΣΚΑΪ» και η οποία ξεκινά από το 2008, πρόεδρος νησιώτικης ομάδας της Football League φέρεται να έβαζε χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς παράγοντα της διαιτησίας και δημοσιογράφου!
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, πρόκειται για περίπου 500.000 ευρώ, τα οποία κατατέθηκαν μέσα στην τριετία 2008-10. Να σημειωθεί ότι την περίοδο 2008-2009 στη Football League έπαιζε η Κέρκυρα και ο Διαγόρας, την περίοδο 2009-2010 στην κατηγορία η Κέρκυρα, η Ρόδος, ο Διαγόρας και ο ΟΦΗ, ενώ τη σεζόν 2010-2011 ο Διαγόρας, ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ Καλλονής. Βέβαια δεν αποσαφηνίστηκε αν μετείχε πέρυσι ή μετέχει φέτος στη συγκεκριμένη κατηγορία η νησιώτικη ομάδα. 

Στην εκομπή φιλοξενήθηκε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος κατήγγειλε ότι δύο Εισαγγελείς λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξουδετερώσουν την προσπάθεια που γίνεται για εξάρθρωση του κυκλώματος των στημένων.

Last modified onΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2012 15:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep