«Προειδοποίηση διακοπής σύμβασης»

Η Super League 2 παραδέχτηκε τη μη ορθή κάλυψη αγώνων και αποκάλυψε ότι έχει στείλει προειδοποίηση διακοπής συνεργασίας.

Ο Πέτρος Μαρτσούκος έχει παραδεχτεί ότι η διαδικασία pay per view δεν έχει αποδώσει. Και πώς να γίνει αυτό όταν οι μεταδόσεις αγώνων είναι προβληματικές, με αποκορύφωμα το «μαύρο» από το 78' και έπειτα του Λεβαδειακός - Μακεδονικός, αλλά και τα πολλά ζητήματα που είχε το Καμπανιακός - ΑΕΚ Β (η μετάδοση ξεκίνησε στο 8' και διακόπτονταν συνέχεια);

Με αφορμή, λοιπόν την ανακοίνωση της ΑΕΛ, αλλά και πλήθος δημοσιευμάτων, η Super League 2 αποκάλυψε ότι έχει ήδη προειδοποιήσει την εταιρεία INSA (Institute of Sports Analysis) πως θα διακοπεί η σύμβαση, ενώ επεσήμανε ότι όλοι οι αγώνες καλύπτονται με προδιαγραφές UEFA και τα video δίνονται στις ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Κατόπιν σχετικών δημοσιευμάτων και ανακοινώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διήμερο και αφορούν στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής SL2 Α Ομίλου ανάμεσα στις ΠΑΕ Λεβαδειακός – ΠΑΕ Μακεδονικός και τη μη τηλεοπτική κάλυψη από το 78ο λεπτό έως το τέλος από την διαδικτυακή μας πλατφόρμα, οφείλουμε να απαντήσουμε τα εξής:

Η Διοργανώτρια αρχή έχει στείλει ήδη έγγραφη προειδοποίηση προς την εταιρία με την οποία έχει υπογράψει σχετική σύμβαση για την ανάθεση της διαδικτυακής κάλυψης των αγώνων του Πρωταθλήματος, διαμαρτυρόμενη για τη μη ορθή κάλυψη αυτών και ενημερώνοντάς την ότι αν συνεχιστεί στο μέλλον, θα καταγγείλει τη σύμβαση και θα διακόψει τη συνεργασία.

Επίσης οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ένωσης, την έχουν καλέσει αρμοδίως ζητώντας να απαντήσει σχετικά με τους λόγους, για τους οποίους δεν είχαμε ορθή μετάδοση στις αναμετρήσεις Λεβαδειακός – Μακεδονικός και Καμπανιακός – ΑΕΚ Β.

Ωστόσο οφείλουμε να διευκρινίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος για λόγους διαφάνειας, καλύπτονται βάσει προδιαγραφών UEFA από κάμερες VEO, τα βίντεο των οποίων δίδονται στις ΠΑΕ μέλη μας ενώ είναι στη διάθεση όλων των αρμοδίων αρχών».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Φεβρουάριος 2024 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep