Πρόστιμα για επεισόδια, ρίψεις

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή σε βάρος των Ηλιούπολης, Διαγόρα Ρόδου.

Την απόφασή του για το ξύλο μετά το φινάλε του αγώνα Καλαμάτα - Ηλιούπολη στις 28 Οκτωβρίου ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/11) ο αθλητικός δικαστής. Συγκεκριμένα, τιμώρησε την αθηναϊκή ΠΑΕ με 100 ευρώ πρόστιμο και τον αξιωματούχο της, Θανάση Αναστόπουλο με 2.500 ευρώ και απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για 15 ημέρες. Με 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Διαγόρας Ρόδου για ρίψεις στο ματς με τον Ιωνικό.

Οι αποφάσεις:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση (ρίψη αντικειμένων). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ τη χρηματική ποινή των 3000 ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ Ιωνικός).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΗΛΙΠΟΥΛΗ τη χρηματική ποινή των 100 ευρώ και στον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ την ποινή της απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια επί 15 ημέρες και την χρηματική ποινή των 2.500 ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ Καλαμάτα)».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Νοέμβριος 2023 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep