Το εξώδικο της SL2 στην ΕΡΤ (pics)

Δείτε το εξώδικο με το οποίο η Super League 2 ζητά από την ΕΡΤ να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις εντός 10 ημερών.

H Super League 2 στις 12 Οκτωβρίου είχε στείλει το πρώτο εξώδικο στην ΕΡΤ, εκείνη μία ημέρα μετά αρνήθηκε ότι η καταβολή του πριμ κατάταξης έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη, οπότε την Τρίτη (31/10) εστάλη νέο από πλευράς λίγκας, όπως ενημέρωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το FL News.

H SL2, λοιπόν, χαρακτηρίζει παράνομη και προσχηματική την άρνηση της ΕΡΤ και δηλώνει ότι «θα καταφύγουμε στην ένδικη προστασία μας, για την επιδίκαση της εκ ποσού 600 χιλιάδων ευρώ δεδουλευμένης απαίτησής μας έναντι του φορέα σας, ρητά επιφυλασσόμενοι για την ανόρθωση κάθε περαιτέρω υλικής και ηθικής βλάβης της Ένωσής μας».

Η διοργανώτρια, τέλος, δίνει 10ήμερη προθεσμία στην ΕΡΤ να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις, διαφορετικά «ά. θα προβεί σε υπαιτιότητί σας καταγγελία της μεταξύ μας σύμβασης για την υπολειπόμενη κατά τ' άνω διάρκειά της και β. θα ζητήσει την επιδίκαση των συμβατικών της αξιώσεων για την υπολειπόμενη κατά τ' άνω διάρκεια της μεταξύ μας σήμβασης, ως και την ανόρθωση κάθε βλάβης και ζημίας της από την απομείωση της άυλης αξίας και της φήμης του πρωταθλήματος της Super League 2 και του απεικονιστικού της προϊόντος».

aaert1

aaert2

aaert3

Last modified onΤρίτη, 31 Οκτώβριος 2023 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep