Κάμερες σε όλα τα ματς

Η Super League 2 αποφάσισε να βιντεοσκοπεί όλα τα παιχνίδια για λόγους αξιοπιστίας.

Η Super League 2 θέλει να ανακτήσει την αξιοπιστία της ως πρωτάθλημα, γι’ αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό ΔΣ να βιντεοσκοπούνται όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας, κάτι που δεν γινόταν την περασμένη σεζόν.

Συγκεκριμένα, κάμερες θα υπάρχουν σε όλα τα ματς και τα βίντεο θα ανεβαίνουν σε μια κοινή πλατφόρμα ώστε να ελέγχεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Σε αυτό συναίνεσαν ΕΠΟ, Super League 2 και ΕΠΑΘΛΑ.

Η κεντρική διαχείριση θα ανήκει στη διοργανώτρια, ενώ θα προκηρυχθεί διαγωνισμός ώστε να προκύψει η εταιρεία που θα αναλάβει το πρότζεκτ.

Επρόκειτο για μία πρόταση που κατέθεσε η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας, και την οποία υιοθέτησε η διοργανώτρια αρχή, με τη σύμφωνη γνώμη και της ΕΠΟ.

«Η απόφαση της Super League 2 να υιοθετήσει την πρόταση της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., ώστε να βιντεοσκοπούνται όλοι οι αγώνες της κατηγορίας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, της διαφάνειας και ενίσχυσης της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος της SL2», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και πρόεδρος της ΕΠΑΘΛΑ, Γιώργος Μαυρωτάς.

Last modified onΔευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2023 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep