«Γεμίζουμε τον κουμπαρά»

Λίγα τα 2.5 εκατ. ευρώ από το Στοίχημα σύμφωνα με τον Πέτρο Μαρτσούκο. ΔΣ την Παρασκευή (05/05).

Για τη χρηματοδότηση από το Στοίχημα στη Super League 2 μίλησε την Τετάρτη (26/04) ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Πέτρος Μαρτσούκος. Δήλωσε άγνοια για τα χρήματα που έδινε ο Αυγενάκης πριν ο ίδιος εκλεγεί και τόνισε ότι τα 2.5 εκατ. ευρώ είναι λίγα, όμως ο κουμπαράς γεμίζει. Αναλυτικά είπε:

«Η συνάντηση με τον κύριο Αυγενάκη ήταν σε άριστο κλίμα. Τα χρήματα είναι λίγα, γιατί τα μπάτζετ είναι 600-700 χιλιάδες. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα, πώς μπορούμε να φτιάξουμε τη Super League 2 και πώς μπορούν να χρηματοδοτηθούν με περισσότερα χρήματα του χρόνου. Υπάρχει ΔΣ την Παρασκευή (05/05)».

Αν σε σχέση με τα χρήματα που έδινε ο Αυγενάκης, τώρα δίνει περισσότερα:

«Δεν ξέρω τι έδινε την προηγούμενη φορά. Τώρα θα μοιραστούν τα χρήματα που είχαν μείνει στον κουμπαρά. Θα τα μοιράσει σε 24 ομάδες. Περιμένουμε τις 800 χιλιάδες από την Ευρώπη την προσεχή εβδομάδα. Προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά να γεμίσουμε τον κουμπαρά των ομάδων, όσο και αν αυτό δεν είναι αρκετό για να τους ικανοποιήσει φέτος.

Θέλω την κατανόηση των προέδρων, γιατί βγήκα πριν δύο μήνες πρόεδρος και προσπαθώ σε μικρό χρονικό διάστημα να λύσω όλα τα οικονομικά προβλήματα».

Απόδοση: FL News

Last modified onΠέμπτη, 27 Απρίλιος 2023 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep