Διάλογος με... αναστολή

Κόντρα σε όσα δήλωνε ακόμα και από το βήμα της Βουλής ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε την Τρίτη (28/02) με αντιπροσωπεία της SL2.

Προϋπόθεση για διάλογο με τη Super League 2 την επιστροφή στο γήπεδο είχε θέσει, ακόμα και από το βήμα της Βουλής, ο Λευτέρης Αυγενάκης. Το πρωτάθλημα, βέβαια, παραμένει σε αναστολή και κλείνει σε λίγα 24ωρα 1 μήνα αποχής, όμως ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε κάτι που δεν εξέπληξε. Συναντήθηκε την Τρίτη (28/02) με την Επιτροπή της SL2 με θέμα συζήτησης τη χρηματοδότηση από το Στοίχημα, κόντρα σε όσα δήλωνε ακόμα και δύο εβδομάδες πριν.

Η συνάντηση αυτή κλείστηκε αμέσως μετά το ΔΣ της προηγούμενης εβδομάδας και αφού προηγουμένως ο Αντώνης Ροκάκης είχε δεσμευτεί πως θα έβρισκε 3.6 εκατ. ευρώ για 24 ομάδες τα οποία - σύμφωνα με τα λεγόμενά του - για να διανεμηθούν θα πρέπει πρώτα να παραιτηθεί ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Έγινε, λοιπόν, ξεκάθαρο το πλάνο ανατροπής της διοίκησης της διοργανώτριας, γι' αυτό άλλωστε και ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε αμέσως το «ναι».

Την Τρίτη (28/02) βρέθηκαν στο γραφείο του Αυγενάκη οι Αντώνης Ροκάκης (Χανιά), Άρης Παλτόγλου (Αιγάλεω), Δημήτρης Παπαδημητρίου (Αναγέννηση Καρδίτσας), Αλέξης Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου), Βίκτωρ Τσιολέκας (Athens Kallithea) και θα μεταφέρουν στο συμβούλιο της Τετάρτης (01/03) ποιο ποσό είναι διατεθειμένος να δώσει ο υφυπουργός. Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση αναστολής πάρθηκε όταν ο ίδιος γνωστοποίησε πως θα μοιράσει 70 χιλιάδες ευρώ.

Στο ΔΣ η Επιτροπή θα ενημερώσει για το συνολικό ποσό που συγκεντρώνεται και εκεί θα φανεί αν ο Λεουτσάκος παραιτηθεί ή κατατεθεί πρόταση μομφής για την οποία απαιτείται πλειοψηφία 3/4.

Last modified onΤρίτη, 28 Φεβρουάριος 2023 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep