Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και 21 και play off

Κλήρωση με 21 ομάδες και play off έγινε τη Δευτέρα (24/09) στη Football League. Άμεσα υποβιβάζονται τρεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Η Super League το πρωί της Δευτέρας αποφάσισε το αναμενόμενο και είπε «ναι» στην αναδιάρθρωση. Μάλιστα, απέστειλε και σχετικό έγγραφο στη Football League:

«Η Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Η Γ.Σ. της Super League αποδέχθηκε το αίτημα περί αύξησης των ομάδων από 16 σε 18 την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό 2 ομάδων από τη Super League στη Football League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Μειοψήφισε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ».

Έτσι, ο δρόμος για την κλήρωση με 21 ομάδες άνοιξε, καθώς η πρόταση για πρωτάθλημα 26 ομάδων δεν πέρασε. Μάλιστα, αποφασίστηκε οι τρεις πρώτοι να προβιβαστούν απευθείας και οι ΠΑΕ που θα καταλάβουν τις θέσεις 4-7 να μετάσχουν σε play off και έπειτα από... 46 αγώνες να δοθεί και το 4ο εισιτήριο για τη Super League. Αντίθετα, οι τρεις τελευταίοι θα υποβιβαστούν απευθείας, χωρίς τη διαδικασία των μπαράζ παραμονής.

Σε ό,τι αφορά στους Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν Έλληνες ποδοσφαιριστές έως το απόγευμα (15:00) της Τρίτης (25/09).

Η έναρξη θα γίνει στς 30 Σεπτεμβρίου και η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου... άγνωστο πότε. Οι σχετικές ημερομηνίες, πάντως, θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας (25/09).

Σημειώνεται ότι κλειδάριθμο λόγω ίδιας έδρας πήραν οι Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου (Πανθεσσαλικό) και Πανσερραϊκός, Εθνικός Γαζώρου (Δημοτικό γήπεδο Σερρών). 


Last modified onΚυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep