Σέντρα 6 Νοεμβρίου με Διαγόρα... Βορρά

Οι αποφάσεις του ΔΣ της Super League 2. Νέα παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Πώς διαχωρίστηκαν οι όμιλοι.

Νέα αναβολή δόθηκε στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. Το ΔΣ αποφάσισε νέα ημερομηνία έναρξης στις 6 Νοεμβρίου. Όσο για τον διαχωρισμό των ομίλων; Ο Διαγόρας ζήτησε να μετακομίσει στον Α' όμιλο και να πάρει τη θέση της Ξάνθης. Ο Ηρακλής Λάρισας τοποθετήθηκε, επίσης, στον Α' όμιλο ενώ μετά από κλήρωση που έγινε, ο ΠΑΟ Ρουφ θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εργοτέλη και η Ηλιούπολη αυτό του Διαγόρα.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2».

Οι δύο όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, ΠΟΤ Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας.

Β' ΟΜΙΛΟΣ: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Α' ΟΜΙΛΟΥ
Απόλλων Πόντου - Διαγόρας
ΑΕΛ - Ηρακλής Λάρισας
Βέροια - ΠΑΟΚ Β
Μακεδονικός - Νίκη Βόλου
Παναθηναϊκός Β - Απόλλων Λάρισας
Πανσερραϊκός - Θεσπρωτός
ΠΟΤ Ηρακλής - Αλμωπός Αριδαίας
Ρεπό: Αν. Καρδίτσας

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ Β' ΟΜΙΛΟΥ
ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική
Αιγάλεω - ΟΦ Ιεράπετρας
Ηλιούπολη - Κηφισιά
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ Β
Καλαμάτα - Ηρόδοτος
Επισκοπή - Ολυμπιακός Β
Χανιά - Παναχαϊκή
Ρεπό: Athens Kallithea

Last modified onΠέμπτη, 13 Οκτώβριος 2022 09:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep