Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κλήρωση στον... αέρα

Η κλήρωση της Football League αναβάλλεται για δεύτερη φορά και πάει για Πέμπτη.

Για τις 18 Σεπτεμβρίου είχε μετατεθεί η κλήρωση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Football League. Φυσικά, η διοργανώτρια αρχή δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει τη Δευτέρα (17/09) αν αυτή τελικά θα διενεργηθεί...

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (17/09) η Super League με τον ΟΠΑΠ συμφωνία δεν επετεύχθη. Η Λίγκα πρότεινε κλειστή σύμβαση τριών ετών έναντι 15 εκατ. ευρώ και ο ΟΠΑΠ δέχτηκε το ποσό αυτό, αλλά για έναν χρόνο. Έτσι, ο μαγικός αριθμός... 4-2 που θα οριστικοποιήσει τη συμμετοχή των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας, Ηρακλή ακόμα δεν «κλείδωσε».

Ωστόσο, την Τρίτη (18/09) αναμένεται να γίνει νέα επαφή, ώστε Super League και ΟΠΑΠ να δώσουν τα χέρια. Την ίδια στιγμή η αντιπροσωπεία της Football League είναι πολύ πιθανό να έχει νέα συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (18/09) με τα στελέχη της Football League να σημειώνουν ότι είναι πολύ πιθανό η κλήρωση να μετατεθεί εκ νέου για το τέλος της εβδομάδας. Μάλιστα, το βράδυ διέρρευσε ότι η Football League θα έβγαζε και σχετική ανακοίνωση, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη... Έτσι, από διαρροές και μόνο η ενημέρωση ανέφερε ότι η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη (20/09).

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 23:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep