Αφαίρεση 6 βαθμών από τη Ρόδο

Οι Πράσινοι δεν πλήρωσαν Μπαξεβάνο, Γιόνδη, τους αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί και έχουν προθεσμία πέντε εργάσιμες ημέρες για να τους πάρουν πίσω.

Λίγη ώρα μετά το τρίποντο που πήρε πρωτόδικα στα χαρτιά η Ρόδος για τον αγώνα με τη Ζάκυνθο, ήρθε η αφαίρεση 6 βαθμών για οφειλές στους Βασίλη Μπαξεβάνο, Αντώνη Γιόνδη.

Το πενθήμερο εξέπνευσε την Παρασκευή (15/04), η διοργανώτρια ενημέρωσε ότι αυτοί θα αφαιρεθούν και οι Πράσινοι έχουν πέντε εργάσιμες για να πληρώσουν και να τους πάρουν πίσω. Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη εκδίκαση στην ΕΠΟ αναφέρθηκε ότι η Ρόδος έχει εγκαταλείψει και δεν πληρώνει...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το σχετικό άρθρο του Κ.Ι.Μ. αναφέρει:

«Με την κοινοποίηση στην οικεία Ένωση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου, με την οποία επιβάλλεται η ως άνω ποινή, δίδεται στην Π.Α.Ε. προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών, μη υπολογιζομένης της ημέρας κοινοποίησης, για την εξόφλησή της. Στην περίπτωση που δεν εξοφληθεί, τότε με απόφαση της οικείας Ένωσης αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος από την οφειλέτρια Π.Α.Ε..

Αν η οφειλέτρια Π.Α.Ε. εξοφλήσει την οφειλή της, για την οποία της επιβλήθηκε η αφαίρεση βαθμών, εντός των πέντε (5) επόμενων εργάσιμων ημερών τότε οι βαθμοί της επιστρέφονται. Αν δεν εξοφλήσει την οφειλή της εντός του προβλεπόμενου διαστήματος, τότε και για τον επόμενο αγώνα της ισχύουν τα προαναφερόμενα, δηλαδή της αφαιρούνται οι τρεις βαθμοί και της δίδεται εκ νέου 5ήμερη προθεσμία για την πληρωμή της οφειλής. Στην περίπτωση που η οφειλέτρια ΠΑΕ, καταβάλλει εμπροθέσμως την οφειλή της μετά τον δεύτερο ή τρίτο αγώνα της επιστρέφονται μόνο οι βαθμοί του συγκεκριμένου αγώνα και όχι των υπολοίπων. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και στην περίπτωση που εις βάρος μίας ΠΑΕ έχουν εκδοθεί περισσότερες της μίας αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών, ξεχωριστά για καθεμία από αυτές».

Last modified onΠαρασκευή, 15 Απρίλιος 2022 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep