«Καμπάνες» για τρεις!

Πρόστιμο 10.500 ευρώ στην Καβάλα για την είσοδο του Αλεξάντερ Χαντιτάγκι στον αγωνιστικό χώρο. Πρόστιμα και σε Καραϊσκάκη Άρτας, Καβάλα.

Με βαρύ πρόστιμο 10.500 ευρώ τιμωρήθηκε η Καβάλα για τη συμπεριφορά του Αλεξάντερ Χαντιτάγκι στον αγώνα με τον Θεσπρωτό. Σημειώνεται ότι στο φύλλο αγώνα δεν αναφερόταν είσοδος αξιωματούχου, αλλά φιλάθλου... Πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης στον ΑΟΚ και την Αναγέννηση Καρδίτσας για την εμπλοκή αξιωματούχων τους σε επεισόδια του μεταξύ τους αγώνα, αλλά και στην ομάδα Νέων του Καραϊσκάκη Άρτας, γιατί δεν κατέβηκε στο ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Η τελευταία δεν έχει προσέλθει σε δύο αγώνες και αν η παραβίαση τριτώσει, τότε ακολουθεί αποβολή...

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΤΙΜΩΡΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ με απώλεια του αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3 και χρηματικό πρόστιμο 2000€ (μη τέλεση αγώνα 6.3.22).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 10.500€ (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ Θεσπρωτός)

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ την υπόθεση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΗ, του ΘΩΜΑ ΦΥΤΙΛΗ, του ΠΑΥΛΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗ, καθώς και της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΝΑΦΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΦΥΤΙΛΗΣ ΘΩΜΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 2.500€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ευθύνεται για τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας χρηματικό πρόστιμο για τις παραβάσεις Αγγελή και Φυτίλη 1000€ και ομοίως χρηματικό πρόστιμο για την παράβαση του Π. Μυροφορίδη 1000€. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολικό χρηματικό πρόστιμο για την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας 1500€.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΜΑΝΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στον ΜΑΝΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και στον ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 1000€».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2022 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep