Εμφάνιση ΑΟΤ με... υπόμνημα

Απολογήθηκαν οι Θεσσαλοί για την απουσία προπονητή στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου. Δεύτερη αναβολή οι Κοκκινόμαυροι για Καλαϊτζίδη.

Ο ΑΟ Τρίκαλα είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 4.000 ευρώ, γιατί στον αγώνα με τη Βέροια δεν είχε δηλώσει προπονητή - κάτοχο UEFA Pro. Η διοίκηση, άλλωστε, δεν είχε μπει καν σε διαδικασία να δώσει εντολή στον δικηγόρο της να στείλει ένα υπόμνημα. Αντίθετα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, το έπραξε την Τετάρτη (23/03), οπότε απολογήθηκε για το ίδιο παράπτωμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σε απολογία είχε κληθεί και η ομάδα της Καλαμαριάς για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β. Η ΠΑΕ εξασφάλισε δεύτερη - και τελευταία - αναβολή, γιατί σύμφωνα με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Αργύρη Λίβα, ο προπονητής των Κοκκινόμαυρων ήθελε να είναι παρών. Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 7 Απριλίου.

Απολογήθηκε, επίσης, η ΠΑΕ ΟΦΙ για την απουσία προπονητή στον αγώνα με τη Ρόδο (ασθενής ο Βεργέτης) και οι Πράσινοι για την ίδια παράβαση στο ίδιο ματς. Η ομάδα της Ρόδου προσκόμισε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία στις 22/02 λύθηκε η σύμβαση με τον Σωτήρη Αντωνίου και πλέον βρίσκεται στον πάγκο ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάρτιος 2022 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep