Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πρόταση μομφής για Καλογιάννη

Η Παναχαϊκή κατέθεσε έγγραφο στα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου με το οποίο απειλεί με προσφυγή στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια αν δεν γίνει η κλήρωση άμεσα με 18 σωματεία. Η Παναχαϊκή κατέθεσε έγγραφο στα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου με το οποίο απειλεί με προσφυγή στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια αν δεν γίνει η κλήρωση άμεσα με 18 σωματεία.

Η Παναχαϊκή κατέθεσε στα πρακτικά της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Football League πρόταση μομφής για τον πρόεδρο της διοργανώτριας.

Ο αντιπρόεδρος της Παναχαϊκής Δημήτρης Καλογριάς κατέθεσε έγγραφο με το οποίο αναφέρει πως ο πρόεδρος της Football League προσπαθεί να παραπλανήσει το διοικητικό συμβούλιο και αναφέρει πως θα προσφύγει σε πολιτικά και ποινικά δικαστήρια κατά του Σπύρου Καλογιάννη αν δεν γίνει κλήρωση σήμερα με 18 ομάδες.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την απάντηση της ΕΠΟ, όπου χρησιμοποιείται ο νομικός όρος «ζητά», που έχει τη νομική σημασία ότι η ΕΠΟ κάνει αίτηση, θεωρεί ότι το θέμα έληξε και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια είναι παράνομη. Αν η ΕΠΟ είχε αποφασίσει να ενταχθούν οι ομάδες δεν θα είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «ζητά», αλλά θα χρησιμοποιούσε τον όρο «διατάσει, ή εντέλλεστε. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση του θέματος είναι παράνομη και κακώς ο κύριος Καλογιάννης παρανομεί.

Η συμπεριφορά του κυρίου Καλογιάννη είναι παράνομη και εκ του πονηρού, εξ αρχής, προσπαθεί να παραπλανήσει το διοικητικό συμβούλιο Συνεχίζει να εκτελεί εντολές του Μπέου και του Τσακογιάννη που έστηναν παιχνίδια επί προεδρίας του, δυσφημώντας το πρωτάθλημα της Football League.

Για αυτό το λόγο καταθέτουμε εναντίον του πρόταση μομφής και θα προσφύγουμε στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια. Πρέπει επιτέλους να πάψουν να αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο οι υπόδικοι για κακουργήματα και αυτοί που συνεργάζονται και διορίζουν επίορκους αθλητικούς δικαστές που δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν τίποτε για τα στημένα. Ζητούμε να γίνει η κλήρωση με 18 σωματεία σήμερα.

Δημήτρης Καλόγριας

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Παναχαϊκής

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2012 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep