Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σάρωσε ο Καλογιάννης

Με ψήφους 20-1 ο Σπύρος Καλογιάννης αναδείχτηκε ξανά πρόεδρος της Football League.

Υποψήφιος ήταν ο ίδιος και ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, με τον Καλογιάννη να παραμένει άνετα στη θέση του προέδρου για μία ακόμα διετία, με ψήφους 20-1.

Ψήφισαν οι 16 από τις 18 ΠΑΕ της Football League (απουσίαζαν ΑΕΛ και Βύζας), εκπρόσωπος της ΕΠΟ και οι τέσσερις εκπρόσωποι της Football League 2 (αναδείχτηκαν οι Καρανικόλας του Αιγινιακού, Ζαμπέτογλου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναστασάκης του Ρούβα και Ασλανίδης της Γλυφάδας).

Στην εκλογή αντιπροέδρων, υποψηφιότητα έβαλαν οι Στέλιος Σφακιανάκης, Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο πρώτος επικράτησε με ψήφους 11-10 και έτσι θα είναι Α' Αντιπρόεδρος, με τον μεγαλομέτοχο του Πανσερραϊκού να είναι Β' Αντιπρόεδρος.

Η σχετική ανακοίνωση της Football League:

«Πρόεδρος της FΟΟTBALL LEAGUE – FΟΟTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επανεξελέγη ο κ. Σπύρος Καλογιάννης. Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι κ.κ. Στ. Σφακιανάκης και Π. Θεοδωρίδης.
Στη Γενική Συνέλευση του 1ου Ομίλου της FΟΟTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, για την ανάδειξη δυο μελών στο Δ.Σ. και δυο στη Γ. Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄- Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, εξελέγησαν οι κ.κ. Ευάγγελος Ασλανίδης (ΠΑΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) και Εμμανουήλ Αναστασάκης(ΠΑΕ ΡΟΥΒΑΣ – ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ).

Στην αντίστοιχη Γενική Συνέλευση του 2ου Ομίλου της εκλέχθηκαν οι κ.κ. Γ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ(ΠΑΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑTAMΩΝΑ) και Στ. ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ( ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)».

Last modified onΤρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2012 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep