«Θα σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα ο Βλαχιώτης»

Για τον Αστέρα Βλαχιώτη αλλά και την ομάδα του, μίλησε ο πρόεδρος του Μολαϊκού, Πουλίκος Δεληγιάννης.

Για την περσινή πορεία του Μολαϊκού και την άνοδο στη Γ' Εθνική, τις ικανότητες του Αστέρα Βλαχιώτη για διάκριση στη φετινή Football League αλλά και για το ποδόσφαιρο της Λακωνίας γενικότερα, μίλησε ο ιστορικός πρόεδρος επί 30 και χρόνια, του Μολαϊκού, Πουλίκος Δεληγιάννης στο sportstonoto.gr. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αγωνιστική εικόνα του Μολαϊκού πριν την αναστολή λειτουργίας των πρωταθλημάτων:

«Είχαμε κάνει μια καλή προσπάθεια, το διοικητικό συμβούλιο μαζί με τον κ. Καλαμπόκη ο οποίος ήταν και είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας. Θέλαμε όλοι πολύ να πάμε στη Γ' Εθνική και φτιάξαμε την ομάδα πολυ γρήγορα και τα καταφέραμε. Είμαστε όλοι πολύ κοντά στην ομάδα, ασχολούμαι με τον Μολαϊκό πάνω 30 χρόνια».

Για το αν ο Αστέρας Βλαχιώτη μπορεί να εκπροσωπήσει τη Λακωνία στο πρωτάθλημα μετά την απουσία της Σπάρτης τα τελευταία χρόνια:

«Πιστεύω ότι μπορεί να εκπροσωπήσει τη Λακωνία ο Αστέρας Βλαχιώτη, έχει έναν πολύ καλό πρόεδρο που ξέρω ότι κάνει μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια. Έχει πάρει και έναν πολύ καλό προπονητή, τον Βαζάκα μαθαίνω (επειδή μιλάμε) ότι έχει και πολλά νεαρά παιδιά που έχει φτιάξει ο ίδιος. Έχει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα». 

 

Last modified onΣάββατο, 09 Ιανουάριος 2021 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep