«Δεν αντέχουμε άλλο...»

Οι παίκτες της Ρόδου εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας την παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

Οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου ζήτησαν την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού, προκειμένου να δώσει λύση στη μεγάλη αβεβαιότητα που υπάρχει, εκτοξεύοντας παράλληλα αιχμές στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

''Δυστυχώς ζούμε το θέατρο του παραλόγου! Ένας υπουργός, ένα έκτρωμα της προηγούμενης κυβέρνησης, 34 ομάδες στον αέρα και 1000 εργαζόμενοι μεταξύ των οποίων και εμείς. Επιτέλους κύριε Υπουργέ αντιληφθείτε πως δεν πάει άλλο: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κύριε πρωθυπουργέ δώστε λύση. Αφού δεν μπορεί ο κ. Αυγενάκης, μπείτε στη μέση και ανταποκριθείτε στο κοινό αίτημα 18 πόλεων και νομών της χώρας.

Επιτέλους κύριε Γεραπετρίτη στείλτε το μήνυμα που είχατε προ καιρού στείλει. Δεν αντέχουμε άλλο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Έχουμε την πανδημία, είμαστε σε μια παραμεθόρια περιοχή, έχουμε τον τούρκικο χαβά και του υφυπουργού τα κέφια. Κύριε Πρωθυπουργέ, έχουμε οικογένειες, σκεφτείτε εμάς, τους δικούς μας ανθρώπους, τις οικογένειες μας. Μας είχατε υποσχεθεί να καταργήσετε τον νόμο Βασιλειάδη. Κύριε Πρωθυπουργέ, Μην αφήσετε τον υφυπουργό σας να κάνει τα πράγματα χειρότερα''.

Last modified onΚυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2020 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep