Κλήρωση μετά την επικύρωση

Η ΕΠΟ περιμένει την επικύρωση των βαθμολογιών πριν κάνει την κλήρωση του μπαράζ. Δεδομένα δεν διεξάγονται στις 15 και 19 Μαΐου.

Τη Super League και τη Football League περιμένει η ΕΠΟ πριν προχωρήσει στην κλήρωση της έδρας για τα παιχνίδια μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά. Οι δύο ομάδες είχε προγραμματιστεί να αναμετρηθούν στις 15 και 19 Μαΐου για μια θέση στη Super League της νέας περιόδου, αλλά πριν γίνει η κλήρωση, θα πρέπει οι λίγκες να προχωρήσουν στην επικύρωση των βαθμολογιών. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι οι αγώνες θα πάνε... πίσω.

Η Super League ανακοίνωσε πως θα επικυρώσει τη βαθμολογία στη συνεδρίαση της Πέμπτης (9/5), ενώ η Football League δεν έχει κάνει γνωστό πότε θα συνεδριάσει γι’ αυτό το θέμα. Εξάλλου, εκκρεμούν αποφάσεις του αθλητικού δικαστή και εφέσεις ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ αναφορικά με την ομάδα που θα αγωνισθεί στην Super League 1 και την ομάδα που θα αγωνισθεί στην Super league 2 της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, θα πραγματοποιηθεί μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League και της Football League».

Last modified onΤρίτη, 07 Μάιος 2019 02:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep