Το ερευνά η Εισαγγελία

Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε την είδηση με ένα υστερόγραφο για το ότι υπάρχει σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για την αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός. Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε την είδηση με ένα υστερόγραφο για το ότι υπάρχει σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για την αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός.

Ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για την αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός για το πρωτάθλημα της Football League. 

O βασικός λόγος της ανακοίνωσης - δήλωσης του Αλέξη Κούγια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ημίχρονο, αλλά δεν ξέχασε να βάλει και μια πινελιά για την άλλη επαγγελματική ομάδα της πόλης της Λάρισας. Φυσικά και στο παρελθόν έχει αναφερθεί στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά αυτή τη φορά στη δήλωσή του έβγαλε και είδηση, αφού ανέφερε πως ο Εισαγγελέας Εφετών Λαρίσης, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για μια υπόθεση που ερευνά ήδη η Ιντερπόλ για στοιχηματική απάτη.  

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

Υ. Γ. Συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λαρίσης, έγκριτο Εισαγγελέα κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο, γιατί με την ενέργεια του να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός και τον περιβόητο στοιχηματισμό που απέφερε κέρδη εκατομμυριίων ευρώ σε όσους γνώριζαν το στήσιμο και με το οποίο ασχολείται η Interpol, έσωσε το κύρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Last modified onΠέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep