Τσακώθηκαν στο τέλος

Επεισόδια υπήρξαν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Απόλλωνα Πόντου με τον Αήττητο. Επεισόδια υπήρξαν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Απόλλωνα Πόντου με τον Αήττητο.

Λογομαχίες και αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου και του Αήττητου μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην Καλαμαριά.

Αρκετά τεταμένα ήταν τα νεύρα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Πόντου και του Αήττητου. Ο εκνευρισμός από τις διαδοχικές διακοπές του αγώνα μετά το γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι οδήγησαν σε διάλογο ανάμεσα στον Κασνέτση και τον Πουρτουλίδη καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πήγαιναν προς τα αποδυτήρια. Μετά την αρχική λογομαχία ανάμεσά τους υπήρξαν και άλλοι παίκτες που είχαν εμπλοκή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, σπρωξίματα στον δρόμο προς την φυσούνα και μετά μέσα σε αυτή.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές του Αήττητου δεν ήθελαν να μπουν μέσα, ενώ όταν προχώρησαν υπήρξε και «δεύτερος γύρος». Το τρίτο ημίχρονο έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου, με τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου να κάνει λόγο για βαριές εκφράσεις και βρισιές για το σπίτι και την μητέρα από τον «άνθρωπο που κάνει τον προπονητή», όπως τον χαρακτήρισε. Από την άλλη, ο Πέτρος Δημητρίου όταν ρωτήθηκε, είπε πως «κάθε ομάδα να μάθει να χάνει».

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep