Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση»

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης τόνισε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Football League. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης τόνισε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε στην ΝΕΤ 105,8 για την αύξηση των ομάδων της Football League και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από πουθενά.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ. Ηδη οι ομάδες μας έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Να βάλουν Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στην Super League. Αλλά δεν θέλουν γιατί θα πρέπει να μοιράσουν και άλλο την πίτα»

Τις τελευταίες ημέρες έχει πλέον κορυφωθεί η κουβέντα για την αύξηση των ομάδων της Football League και ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας μίλησε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 για όλα τα ενδεχόμενα και τις συζητήσεις με τον υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Για την συμμετοχή του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Football League:

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση και δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ. Ηδη οι ομάδες μας έχουν πάρα πολλά προβλήματα. Να βάλουν Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στην Super League. Αλλά δεν θέλουν γιατί θα πρέπει να μοιράσουν και άλλο την πίτα».

Για το χαράτσι της ΕΠΟ:

«Η ομοσπονδία μας ζητάει τα πράγματα που μας ζήταγε τις καλές εποχές, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν υπάρχει πλέον. Πληρώνουμε τους διαιτητές, πληρώνουμε το κύπελλο, ακόμη και ένα έγγραφο να στείλεις στην ΕΠΟ, όπως την αδειοδότηση πρέπει να δώσεις 4.000 ευρώ».

«Δεν με πειράζει και η Football League να γίνει ερασιτεχνική, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά και όλες οι μετοχές μας είναι... πλατανόφυλλα! Στην συνεχεία μίλησε και ο κύριος Σπανουδάκης από τον ΟΠΑΠ λέγοντας μας ότι το προϊόν της Football League δεν είναι εμπορικά εκμεταλλεύσιμο».

Για την συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη:

«Εμείς μιλήσαμε με τον κ. Ιωαννίδη και μας είπε την σκέψη του να γίνει η Football League 2 ερασιτεχνική. Εγώ του είπα πως δεν με πειράζει και η Football League να γίνει ερασιτεχνική, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά και όλες οι μετοχές μας είναι... πλατανόφυλλα! Στην συνεχεία μίλησε και ο κύριος Σπανουδάκης από τον ΟΠΑΠ λέγοντας μας ότι το προϊόν της Football League δεν είναι εμπορικά εκμεταλλεύσιμο».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 22:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep