Και Αυγενικού ο Ηρόδοτος

Ο Μιχάλης Αυγενικού θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ηροδότου στη Football League.

Βραδιά ενίσχυσης αυτή της 19ης Ιουλίου για τον Ηρόδοτο. Οι «κυανόλευκοι» μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Μπάμπη Δαμιανάκη και αυτή της ανανέωσης με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη έκαναν γνωστή τη δεύτερη προσθήκη, τον Μιχάλη Αυγενικού.

Ο 25χρονος μέσος την περσινή σεζόν στη Γ' Εθνική είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Ρόδο. Στη Football League έχει αγωνιστεί με Λαμία (19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο και 1 γκολ), Κισσαμικό (10 ματς, 1 γκολ), Εργοτέλη (14/1 στο πρωτάθλημα, 3 ματς στο Κύπελλο).

Το απόκτημα του Ηροδότου ξεκίνησε την καριέρα του στον Διαγόρα (20 συμμετοχές, 1 γκολ) και το 2012 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο είχε 26 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μιχάλη Αυγενικού.

Ο Μιχάλης, ο οποίος γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1993, υπόγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με το Διαγόρα, στη Football League. Ακολούθησαν η μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Εργοτέλη, τον Κισσαμικό, στη Λαμία, την οποία βοήθησε αποφασιστικά να προβιβαστεί στη Super League και την τελευταία χρονιά στη Ρόδο. Μιχάλη, καλωσήρθες στον Ηρόδοτο!!».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep