Αυλαία με Δαμιανάκη

Ο Χαράλαμπος Δαμιανάκης και επίσημα ποδοσφαριστής του Ηροδότου. Ανακοινώθηκε και ο Φραγκουλάκης.

Η ενίσχυση του Ηροδότου πήρε πλέον και επίσημη μορφή. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την Πέμπτη (19/07) τη συμφωνία τους με τον κεντρικό αμυντικό, Χαράλαμπο Δαμιανάκη, ενώ επισημοποίησαν την ανανέωση συνεργασίας με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Ο 23χρονος αμυντικός, Δαμιανάκης πέρυσι είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ με τη Βέροια. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΑΟΧ (30 ματς, 1 γκολ), ΑΕΛ (1 συμμετοχή) και ΟΦΗ (19 συμμετοχές). Σε ό,τι αφορά στον 35χρονο μέσο, Φραγκουλάκη, ήταν βασικό στέχος της πορείας ανόδου με 25 συμμετοχές και 10 τέρματα.

Η ανακοίνωση για τον Δαμιανάκη:

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την απόκτηση του Χαράλαμπου Δαμιανάκη. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Ο 23 ετών ποδοσφαιριστής επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του ΟΦΗ, στη συνέχεια στη ΑΕ Λάρισας, ΑΟ Χανιά, ξανά στην ΑΕ Λάρισας και τελευταία στη ΠΑΕ Βέροιας. Μπάμπη, καλωσήρθες στον Ηρόδοτο!!».

Η ανακοίνωση για τον Φραγκουλάκη:

«Η διοίκηση τoυ Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη. Ο Μιχάλης είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, βασικός συντελεστής των τελευταίων πετυχημένων χρόνων και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, όπου παραμένει στο ρόστερ για ακόμη ένα χρόνο. Ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς».

Last modified onΚυριακή, 12 Αύγουστος 2018 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep