Λείπουν οι... σκόρερ

Οι περισσότερες ομάδες έχουν ελάχιστη βοήθεια από τους επιθετικούς τους στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ελάχιστη βοήθεια από τους επιθετικούς τους στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Μόλις σε πέντε από τις 16 ομάδες της Football League ο πρώτος σκόρερ τους έχει διψήφιο αριθμό γκολ.

[googlead][/googlead]

Τα πολλά γκολ δεν είναι αυτό που χαρακτηρίζει το πρωτάθλημα της Football League, αλλά αυτή τη σεζόν οι περισσότερες ομάδες έχουν πιάσει «ιστορικά χαμηλά» με τους επιθετικούς τους να προσφέρουν ελάχιστα τέρματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε έντεκα ομάδες δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής με διψήφιο αριθμό γκολ, ενώ σε πέντε από αυτές κανείς παίκτης δεν έχει καταφέρει να σημειώσει πάνω από πέντε γκολ. Πάντως συνολικά έχουν σκοράρει μόλις έξι ποδοσφαιριστές διψήφιο αριθμό τερμάτων την φετινή σεζόν και μάλιστα ο Νίκος Κουσκουνάς το έχει κάνει με δύο ομάδες (ΟΦΗ 3 - Δόξα Δράμας 9). 

Η ανομβρία στον τομέα των σκόρερ έχει συμβάλει ώστε να μείνουν χαμηλά ομάδες που παλεύουν για τον υποβιβασμό, αλλά και εκείνες που ξεκίνησαν με άλλους στόχους και έμειναν στην μέση της βαθμολογίας. Η Δόξα Δράμας για παράδειγμα έχει πάρει 9 γκολ από τον Νίκο Κουσκουνά που πήγε στην ομάδα στο δεύτερο μισό και πέρασε όλους τους υπόλοιπους, ενώ στα Τρίκαλα ο Τόμιτς με 4 γκολ είναι εκείνος που πανηγύρισε τα περισσότερα.

Η χειρότερη επίδοση, πάντως, ανήκει στην Σπάρτη που έχει μόλις με 3 γκολ στην κορυφή τους Ράνο και Τριανταφυλλάκο. Στην Καλλιθέα ο Συριόπουλος έχει τέσσερα γκολ που είναι πολύ καλή επίδοση για κεντρικό αμυντικό, αλλά δεν ισχύει και το ίδιο για τον Σμυρλή, με τον οποίο μοιράζεται την πρώτη θέση.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 

ΟΦΗ Μάνος  22
AΡΗΣ  Διαμαντόπουλος  14
ΠΑΝAΧΑΪΚΗ  Μωραΐτης  11
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ Ξύδας  9
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  Κουσκουνάς  9
ΤΡΙΚΑΛΑ Τόμιτς  4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ Χασομέρης  8
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ  Λουκίνας 11
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Κανούλας – Μαυριάς 6
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  Κάιπερς  20
ΣΠΑΡΤΗ Ράνος – Τριανταφυλλάκος 3
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Τζέκος  4
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ  Σοφιάνης 5
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  Γκούρτσας  9
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  Σταματής  6
ΚΑΛΛΙΘΕΑ  Συριόπουλος – Σμυρλής 4
Last modified onΤρίτη, 01 Μάιος 2018 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep