Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Την Τετάρτη η αναδιάρθωση

Η διοίκηση της Super League για άλλη μια φορά προσπαθεί να περάσει μια απόφαση που θα "βολέψει" την κατάσταση και δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η διοίκηση της Super League για άλλη μια φορά προσπαθεί να περάσει μια απόφαση που θα "βολέψει" την κατάσταση και δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η αύξηση των ομάδων της Super League θα συζητηθεί την Τετάρτη στην Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας που δεν θέλει να αποχωρηστεί τις ομάδες που υποβιβάστηκαν.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποφασίζει να συμβιβαστεί με την νομιμότητα και να βελτιώσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Αντίθετα, ψάχνει παράθυρα για να ικανοποιήσει κάθε πλευρά που έχει ένα αίτημα και να μην βάλει ένα δρόμο προς την σωστή πορεία του. Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League χωρίς την άδεια συμμετοχής δεν ήταν αρκετή για τις ομάδες που έσωσαν την κατηγορία και τώρα επιθυμούν να κάνουν μεταγραφές, ενώ χρωστούν χρήματα σε ποδοσφαιριστές. Το βήμα πίσω που έκανε η Super League και με τη σειρά της η ΕΠΟ ήταν επόμενο πως θα έφερνε ακόμη ένα και οι ομάδες πιθανότατα θα κάνουν μεταγραφές λες και δεν χρωστούν σε κανέναν.

Αυτή η παραχώρηση έφερε τις ομάδες που υποβιβάστηκαν να ζητούν ένα αντάλλαγμα και η Super League μοιάζει έτοιμη να παραβεί την προκήρυξη του πρωταθλήματος και να διατηρήσει στο πρωτάθλημα όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Η γενική συνέλευση έχει οριστεί για την Τετάρτη 27 Ιουνίου και έχει ως θέματα.

1. Προτάσεις ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού ως προς την αναδιαμόρφωση των συνεπειών εκ της μη λήψης άδειας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 καθώς και την αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, 2012 – 13. 2. Συμβατικές σχέσεις του συνεταιρισμού με τον Όμιλο Forthnet. 3. Συζητήσεις με τον Π.Σ.Α.Π. και την Ένωση Β'-Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αναφορικά με την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου των εργασιακών σχέσεων ποδοσφαιριστών - ΠΑΕ TAΠ (τροποποίηση Κ.Ι.Μ. και εν ισχύ Σ.Σ.Ε.) σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Κέρκυρα, αναφορικά με προσφυγές ποδοσφαιριστών. 4. Αίτημα ΠΑΕ Α.Ε.Κ. περί έναρξης διαβούλευσης της Super League με το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με συγκεκριμένη πρόταση περί ρύθμισης αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων δόσεων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών προς το Ελληνικό Δημόσιο. 5. Διάφορα»

Last modified onΠαρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2012 22:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep