Έξι "σοκ" πριν από τη σέντρα

Ο Αλέξης Περογαμβράκης του ΟΦΗ Ο Αλέξης Περογαμβράκης του ΟΦΗ

Εξι ποδοσφαιριστές από πέντε ομάδες της Football League έχουν υποστεί ρήξη χιαστών στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας.

[googlead][/googlead]

Η ρήξη χιαστών είναι κάτι παραπάνω από ένας τραυματισμός... Είναι το εφιαλτικό, το απευκταίο σενάριο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Στη διάρκεια της φετινής παρατεταμένης προετοιμασίας των ομάδων της Football League έχουν υποστεί το σοκ αυτής της σοβαρής ζημιάς -που θέτει εκτός δράσης για περίπου έξι μήνες τον παθόντα- έξι παίκτες από πέντε ομάδες.

Η Σπάρτη κατέχει τα πρωτεία της ατυχίας με δύο παίκτες να υποβάλλονται σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστών: τον Νίκο Ρούμπο και τον δανεικό από τον Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μακροστέργιο.

Από κει και πέρα ο πρώτος χρονικά που λαβώθηκε σοβαρά ήταν ο Γιόνε Πίντο. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος διεκδικεί όσκαρ γαντεμιάς, αφού υπέστη ρήξη χιαστών ξανά στο ίδιο γόνατο. Δεκέμβριο του 2016 το έπαθε ως παίκτης της Λαμίας και αρχές Αυγούστου του 2017 σε προπόνηση του Αρη...

Σε προπόνηση είχε (νεό) ραντεβού με την ατυχία και ο επιθετικός του ΟΦΗ Αλέξης Περογαμβράκης που βίωσε τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Για τον Δημήτρη Σιαλμά θα μείνει αλησμόνητη η ειρωνείας της τύχης στο ματς κυπέλλου των Τρικάλων με τη Σπάρτη στις 21 Σεπτεμβρίου 2017. Έμελλε να πετύχει ένα γκολ - ζωγραφιά και να υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στην ίδια αναμέτρηση.

Σοκ, όμως, υπέστησαν και στη Δόξα Δράμας. Οι χιαστοί "πρόδωσαν" τον νεοαποκτηθέντα ακραίο επιθετικό Χρήστο Ζυγκερίδη σε προπόνηση της ομάδας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep