Ζητά το σκεπτικό

Το FL News σας παρουσιάζει το έγγραφο του Πανελευσινιακού στην ΕΠΟ σχετικά με την απόφαση για μπαράζ μεταξύ Καραϊσκάκη - Δόξας Δράμας.

Η αντίδραση του Πανελευσινιακού στην απόφαση της ΕΠΟ να διεκδικήσουν την άνοδο στη Football League μέσω μπαράζ οι ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας ήταν αναμενόμενη. Την Τρίτη (22/08) στο Διαιτητικό Δικαστήριο, άλλωστε, εκδικάζεται και η προσφυγή του, ώστε οι «σταχυοφόροι» να καλύψουν το κενό του Αγροτικού Αστέρα. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του FL News, την Παρασκευή (18/08) εστάλη έγγραφο στην Ομοσπονδία με το οποίο η ΠΑΕ ζητά να γίνει γνωστό πώς πάρθηκε η σχετική απόφαση, ποιοι συμμετείχαν στην έκδοση αυτής και το σκεπτικό της.

Το FL News σας παρουσιάζει το πλήρες κείμενο της αίτησης της ΠΑΕ Πανελευσινιακός:

Η ΕΠΟ με απόφασή της όρισε να διεξαχθεί αγώνας των ποδοσφαιρικών ομάδων ΑΕ Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας για την αναπλήρωση της κενής θέσης στη Football League. Παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε εγγράφως τα κάτωθι:

1. Με ποια διαδικασία εκδόθηκε αυτή η απόφαση.
2. Το πλήρες σκεπτικό της απόφασης.
3. Ποιοι συμμετείχαν στην παραπάνω απόφαση.
4. Ένα αντίγραφο του παραπάνω πρακτικού.

Παρακαλούμε όπως μας παραδώσετε τα παραπάνω άμεσα για την προάσπιση των νομίμων συμφερόντων της ΠΑΕ Πανελευσινιακός ενώπιον παντός αρμόδιου δικαστηρίου.

Με εκτίμηση,
ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανελευσινιακός
Σπυρίδων Δημόπουλος».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep