«Υπάρχει ταλέντο»

Ο Κώστας Κορμαρής, προπονητής των ακαδημιών του Αγροτικού Αστέρα, μίλησε για την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τους Καραμπετάκη και Σαπάνη.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι «μπέμπηδες» του Αγροτικού Αστέρα, που με 18 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα, αναδείχθηκαν πρωταθλητές στον 1ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας στην πρώτη μάλιστα συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι «σταχυοφόροι» είχαν την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας με 94 γκολ σε 22 αγώνες (4,2 μέσο όσο ανά ματς), ενώ δέχθηκαν μόλις 16 τέρματα. Ο Κώστας Κορμαρής, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία μαζί με τον Γιώργο Δεληγιάννη, μίληησε στο «Epsm24» για τη φετινή σεζόν, αλλά και για την άψογη συνεργασία που υπάρχει με τον Ηλία Σαπάνη της Κ20 και τον Νίκο Καραμπετάκη της πρώτης ομάδας.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Με πολλές προπονήσεις κάθε εβδομάδα και δύο παιχνίδια το Σαββατοκύριακο, όπου το Σάββατο πρωί έπαιζαν οι μισοί ποδοσφαιριστές με την ΝΕΩΝ στον ειδικό όμιλο της ΕΠΣΜ, ενώ οι άλλοι μισοί την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας. Για αρκετές σερί εβδομάδες, είχαμε εφτά στα εφτά που βρισκόμασταν στο γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες, δουλεύοντας καθημερινά», είπε αρχικά για τη φετινή σεζόν.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ταλέντο στην ακαδημία, τόνισε: «Φυσικά και υπάρχει ταλέντο. Πλέον όμως εξαρτάται από τα ίδια τα παιδιά. Κατά πόσο θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και διάθεση. Ειδικά του χρόνου πολλά παιδιά θα είναι στην Τρίτη Λυκείου και αναπόφευκτα θα ασχοληθούν με τα μαθήματα τους».

Έπειτα μίλησε για τον φετινό στόχο της ομάδας, λέγοντας: «Βασικός στόχος για την Κ17 όπου έπαιζε και στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας, όπου βάλαμε μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, ήταν να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι. Έτσι ώστε τα παιδιά να είναι έτοιμα και να μπορούν να ανταπεξέλθουν αργότερα τόσο στην Κ20 αλλά και στην αντρική ομάδα.  Ο πρωταθλητισμός προέκυψε στη πορεία. Αυτό που μας ένοιαζε ήταν να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Τέλος αναφέρθηκε στη συνεργασία με τους Νίκο Καραμπετάκη και Ηλία Σαπάνη, σημειώνοντας: «Πραγματικά υπάρχει άριστη συνεργασία τόσο με τον κύριο Καραμπετάκη αλλά και με τον Ηλία Σαπάνη της Κ20. Ασχολούνται καθημερινά όλοι με τα παιδιά της ακαδημίας και δίνουν μεγάλη έμφαση. Ήδη τέσσερα παιδιά των 2000 ξεκίνησαν πριν δύο εβδομάδες προπονήσεις με την αντρική ομάδα».

πηγή: espm24

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2017 16:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep