Έδρα ή φόρμα;

Κισσαμικός και Τρίκαλα συνθέτουν ένα άκρως ενδιαφέρον ζευγάρι

Εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένουμε στα Χανιά, με τον Κισσαμικό να υποδέχεται τα Τρίκαλα. Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους, καθώς ο μεν Κισσαμικός θέλει το τρίποντο για να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, τα δε Τρίκαλα για να πιάσουν τον ΟΦΗ στους 58 πόντους και στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θεωρητικά η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα (τις δύο ομάδες χωρίζουν 26 ολόκληροι πόντοι), όμως οι γηπεδούχοι έχουν έναν λόγο να αισθάνονται αισιόδοξοι και αυτός δεν είναι άλλος από την έδρα τους. Ο Κισσαμικός, στα έξι τελευταία παιχνίδια στο γήπεδο του, μετρά πέντε νίκες και μόλις μία ήττα, αυτή από την Λαμία (1-2), αριθμοί που τον κάνουν διατηρεί βάσιμες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τα Τρίκαλα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καθώς το ρεκόρ των 11 συνεχόμενων νικών τα λέει όλα για το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη, το οποίο είναι και το πλέον φορμαρισμένο στην κατηγορία, πάνω ακόμα και από ομάδες – «τρένο» της κατηγορίας, όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης και τα Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 30 Απρίλιος 2017 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep