Και αν διακοπεί;

Ερωτήματα για τον ορισμό δύο αγώνων εντός 24 ωρών στο ίδιο γήπεδο από τη Football League.

Θέμα με την έδρα του Κισσαμικός - Άρης προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στη Football League και η διοργανώτρια όρισε το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» να φιλοξενήσει την αναμέτρηση την Κυριακή (13/11, 15:00). Ωστόσο, προκύπτει ζήτημα, αφού το Σάββατο (12/11, 17:00) στο ίδιο γήπεδο ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό.

Όπως ορίζει ο ΚΑΠ στο άρθρο 21: «Αγώνας που αναβάλλεται ή διακόπτεται, εξαίτιας των καιρικών συνθηκών, διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη μέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, χωρίς άλλη ειδοποίηση».

Η διοργανώτρια, λοιπόν, που όρισε δύο ματς στο ίδιο γήπεδο και, μάλιστα, σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών, προφανώς και δεν το προέβλεψε ή θεωρεί ότι δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο αναβολής ή διακοπής του αγώνα του ΟΦΗ. Εννοείται ότι αν λόγω κακοκαιρίας τεθεί θέμα, τότε θα προκληθεί μπάχαλο και με το ματς Κισσαμικός - Άρης. Εννοείται ότι η λίγκα κάνει μεγάλες προσπάθειες, αντιμετωπίζοντας σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κατέληξε σε αυτή την επιλογή, αφού δεν υπήρχε άλλη λύση σε όλο το νησί.

Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι είχε προταθεί από τον Κισσαμικό γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, το οποίο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει αγώνα της κατηγορίας και έτσι η Football League ήρθε σε επικοινωνία με τον ΟΦΗ και ζήτησε την παραχώρηση του «Γεντί Κουλέ» για να μην υπάρξουν επιπτώσεις στην ομάδα των Χανίων.

Last modified onΤρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 21:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep