Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεδριάζει η football league

Τα πλέι-οφ της football league ολοκληρώθηκαν χθες και αύριο το μεσημέρι η ένωση θα συνεδριάσει με σκοπό την επικύρωση της βαθμολογίας.

 

 

Παράλληλα, όμως, στην ΕΠΑΕ πρόκειται να επικυρώσουν την βαθμολογία και της football league2, μολονότι εκεί δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιες ομάδες θα πάρουν την άνοδο στην Β’ εθνική. Μάλιστα, βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος θα πρέπει να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ για το τρίτο εισιτήριο της ανόδου.

Η ανακοίνωση της ένωσης: «Συνεδριάζει την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011 και ώρα 14.15 το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ,  με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 1. Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ. 2. Επικύρωση βαθμολογικού πίνακα FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ. 3. Διάφορα Θέματα.

Τέλος, η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ένωσης κάλεσε σε απολογία για την Τετάρτη  3/8/2011 και ώρα 10:30  την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για τον αγώνα των PLAY - OFFS μεταξύ των ομάδων  ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στις 01-08-2011. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν διεξήχθη, διότι η εγκαλουμένη προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο με επτά (7) ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 11, 16, 21, 22 και 33 του ΚΑΠ.


Last modified onΤρίτη, 02 Αύγουστος 2011 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep