Τα γκρουπ της κλήρωσης

Τα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει την Παρασκευή (18/12) το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ. Τα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει την Παρασκευή (18/12) το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Τρεις ομάδες από την Football League θα βρίσκονται το πρωί της Παρασκευής (18/11 στις 11:30 στα γραφεία της ΕΠΟ για να μάθουν τους αντιπάλους τους για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΑΕΛ, ο Εργοτέλης και ο ΑΟ Χανιά είναι οι τρεις εκπρόσωποι της Football League για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος αυτή τη σεζόν. Ο αριθμός των ομάδων είναι μικρότερος σε σχέση με την περσινή σεζόν που προκρίθηκαν πέντε ομάδες και ακόμη λιγότερες από την σεζόν 2013-14 που ήταν έξι ομάδες.

Οι τρεις ομάδες θα βρίσκονται στην επόμενη φάση ως δεύτερες του ομίλου τους και αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσουν τον αντίπαλό τους στο πρώτο ματς εντός έδρας και η ρεβάνς θα είναι εκτός. Δεν υπάρχει περιορισμός για την κλήρωση και ομάδες που είχαν βρεθεί στον ίδιο όμιλο μπορούν να τεθούν αντιμέτωποι και στην επόμενη φάση, αρκεί να το θελήσει η τύχη... 

  • ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ
Α' ΓΚΡΟΥΠ   Β' ΓΚΡΟΥΠ
ΗΡΑΚΛΗΣ   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΟΚ    ΑΟ ΧΑΝΙΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   ΒΕΡΟΙΑ
ΑΕΚ   ΑΕΛ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ                      ΚΑΛΛΟΝΗ
 


      

Last modified onΠαρασκευή, 18 Δεκέμβριος 2015 02:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep