«Να προσέξουν στον Άρη...»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις πιθανοτητες ανόδου του Άρη και εκτόξευσε βέλη προς τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Για τις πιθανότητες ανόδου του Άρη στη Football League, το προσεχές πρωτάθλημα που δεν θα έχει μπαράζ, αλλά και για την πιθανότητα να μη συμμετάσχει η Κέρκυρα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στην ΕΡΑ Σερρών. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει βέλη προς τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξη Κούγια και σας παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία της...

Για τον Ντα Κόστα του Πανσερραϊκού:

«Ο Ντα Κόστα είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα, αλλά... Μετά το παιχνίδι με τον ΑΟΧ διέκοψα το συμβόλαιό του, όπως και του Μπαλού. Ας μην πούμε γιατί, μην κοιτάμε πίσω».

Για τον Αγροτικό Αστέρα και αν είναι από τα φαβορί:

«Την ομάδα δεν την κάνει ο πρόεδρος και 10 καλοί παίκτες. Η γιορτή έχει σημασία. Ο πρόεδρός του αγαπάει το ποδόσφαιρο. Είναι σπίτι ποδοσφαιρανθρώπων και έχει περιβάλλον εξαιρετικό, αλλά ό,τι και να κάνεις είναι Αγροτικός. Με γήπεδο που δεν είναι κατάλληλο και μπορεί να μην πάρει άδεια. Ίσως αναγκαστεί να μετακομίσει ο Αγροτικός Αστέρας».

Για το προσεχές πρωτάθλημα:

«Δεν θα υπάρχουν πλέι οφ. Τα μπαράζ ήταν βασίλειο της βρωμιάς. Των βρώμικων μάνατζερ και βρώμικων παραγόντων. Θα παίξει η Κέρκυρα στο πρωτάθλημα; Βλέπετε ότι πολλές ομάδες επιλέγουν την πτώση στη Γ' Εθνική».

Για τον Άρη, τη διαμάχη του με τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Βαγγέλη Χατζηιωάννου:

«Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αντιπαρατεθούν μαζί μου ή να έχουν άλλη προσέγγιση για να διαφημιστούν. Τι είναι ο Χατζηιωάννου; Όπως και ο Κώστας Παπαδόπουλο που οδήγησε τον Πιερικό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και τώρα τον έχει επιλέξει ο Κάλας. Τον συμπαθώ, αλλά όταν τον έβλεπα με τον πρωταγωνιστή των στημένων, Μάκη Σιδηρόπουλο εξέφραζα την άποψή μου.

Ο Άρης δεν έχει τη νομική δυνατότητα της ανόδου. Το άρθρο 4 λέει ρητώς ότι ακόμα και αν δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των ομάδων, τότε τα κενά δεν καλύπτωνται από την κατώτερη κατηγορία. Αν τελικά αυτό το νοσηρό περιβάλλον της ΕΠΟ που περιβάλλει τη διοίκησή της κάνει άλλα νταραβέρια που δεν έχουν σχέση με το νόμο, τι να πω. Χθες μας μεταφέρθηκε από την υπάλληλο της Football League, κυρία Βρεττού ότι ο Υφαντής της ΕΠΟ τους είπε ότι πρέπει να ανέβει ο Άρης. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Πολλοί προσπαθούν να εξασφαλίσουν συμμαχίες.

Ο Καλαϊτζίδης που ήταν φερέφωνο του Αρβανιτίδη και έγινε προπονητής μόνο στη Βέροια, ήταν μάρτυρας κατά της Βέροιας και χρησιμοποίησε δύο ποδοσφαιριστές, τον Καλογέρη και τον Καφέ για να κάνει τι; Να πάρει την εύνοια μίας νέας κατάστασης; Στον Άρη τι είναι; Ιδιοκτήτης, προπονητής; Αυτό πώς το ανέχονται στον Άρη; Ξέρω με ποιους μιλάει και από ποιους συνοδευόταν. Το θέμα αυτό δεν θα μείνει έτσι. Να προσέξουν στον Άρη. Η ιστορία με την εγκληματική οργάνωση ξεκίνησε από τους πίνακες των διαιτητών και τώρα μπορεί να γίνει νέα έρευνα. Δυστυχώς για κάποιους έχει μπει στο ποδόσφαιρο ο Εισαγγελέας».

Για τη βεβαιότητα του Γκαγκάτση για την άνοδο

«Δεν είναι και ο καλύτερος νομικός. Αυτός είχε συνηθίσει τα νομικά της ΕΠΟ».

Για τον Πανσερραϊκό:

«Έχει καλή διοίκηση και ο πρόεδρός του, ο Χαλκίδης είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και υπήρξε συνεργάτης του Πέτρου Θεοδωρίδη. Θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι ιστορική ομάδα. Δεν θα έπαιρνα, όμως κανέναν ποδοσφαιριστή από τον Πανσερραϊκό».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 18 Αύγουστος 2015 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep