Ο Άρης έστειλε αίτηση για Γ' Εθνική

Ο Άρης δήλωσε συμμετοχή στην Γ' Εθνική αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο για τις θέσεις που μπορεί να ανοίξουν για το πρωτάθλημα της Football League. Ο Άρης δήλωσε συμμετοχή στην Γ' Εθνική αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο για τις θέσεις που μπορεί να ανοίξουν για το πρωτάθλημα της Football League.

Για καλό και για κακό η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως και όλοι οι δευτεραθλητές της τρίτης κατηγορίας πλήρωσαν το παράβολο συμμετοχής στην Γ' Εθνική.

Ο Άρης, όπως και όλες οι δευτεραθλήτριες της Γ' Εθνικής που ελπίζουν να πάρουν τις θέσεις του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. 

Οι προθεσμίες για τις δηλώσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τελείωσαν και οι περισσότερες ομάδες κάλυψαν τα νώτα τους με την καταβολή των 500 ευρώ για το δικαίωμα συμμετοχής και τον φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα. Ανάμεσα τους είναι τόσο ο Άρης, όσο και οι άλλες τρεις δευτεραθλητές των ομίλων της περσινής Γ' Εθνικής που περιμένουν να δουν αν θα πάρουν τις θέσεις του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου.

Ο Τύρναβος και η Ερμιονίδα άφησαν ανοικτό παράθυρο για τη συμμετοχή τους στην Γ' Εθνική, αφού περιμένουν μήπως μείνουν ως τέταρτες, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν ο μόνος που δεν είχε καμία επικοινωνία με την ΕΠΟ και θα περιμένει την Football League ή το τοπικό στην Εύβοια... 

Παναργειακός, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά και Άρης έστειλαν τις αιτήσεις συμμετοχής, αλλά το ίδιο δεν έγινε και με τις ομάδες που έφυγαν από την Football League και θεωρούν πως έχουν ακόμη ελπίδες συμμετοχής.

Ο Τύρναβος και η Ερμιονίδα που τελείωσαν το πρωτάθλημα στην 4η θέση των Play out θέλησαν να διατηρήσουν το δικαίωμα τους και ζήτησαν σε επικοινωνία που είχαν με την ΕΠΟ να μην είναι “δεσμευτική” η αίτηση συμμετοχή τους.

Η μοναδική ομάδα που μπαίνει σε ξεχωριστή κατηγορία είναι ο Ηρακλής Ψαχνών που δεν θα συμμετάσχει όπως όλα δείχνουν στην Γ' Εθνική της νέας σεζόν, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως το δίλημμα που έχει η διοίκηση της ομάδας αφορά την επιλογή ανάμεσα στην Football League και το τοπικό πρωτάθλημα της Εύβοιας.

Ο χωρισμός των ομίλων αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες με τον αρχικό σχεδιασμό με τις γεωγραφικές τοποθετήσεις και φυσικά τον δεύτερο έλεγχο από τους ανθρώπους της ΕΠΟ για το εφικτό των μετακινήσεων.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Αύγουστος 2015 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep