Οι 4 που… ψάχνονται

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων, αλλά ακόμη υπάρχουν κάποιες που δεν έχουν προπονητή!

Μπορεί ο Ιούλιος να έχει φτάσει αισίως σχεδόν στα μισά του και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων της Football League να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες και… καταλυτικές απουσίες. Συνήθως τέτοια εποχή οι ομάδες φτάνουν στο τέλος των μεταγραφικών τους αναζητήσεων προκειμένου να συμπληρώσουν το «παζλ» του ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Όμως αξίζει να σημειωθεί πως καλά καλά μερικές από τις συμμετέχουσες στο νέο πρωτάθλημα δεν έχουν ακόμη βρει τον «εκλεκτό» για την τεχνική τους ηγεσία. Συνολικά λοιπόν τέσσερις ομάδες συνεχίζουν να αναζητούν νέο προπονητή, χωρίς μάλιστα να λείπουν και τα διοικητικά προβλήματα.

Στον Βορρά, κενή είναι η θέση στην άκρη του πάγκου σε Ολυμπιακό Βόλου και Ζάκυνθο. Οι Θεσσαλοί έχουν μπει στο… τούνελ της διοικητικής αβεβαιότητας μετά το τέλος της περσινής σεζόν και μόλις το Σάββατο (11/7) φαίνεται να είδαν φως στην άκρη του. Συνεπώς, πρώτα θα ξεκαθαρίσει διοικητικά το τοπίο και ύστερα θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Σχετικά με την ομάδα του Ιονίου, η συνεργασία με τον Ντάνι Ακίνο δεν επεκτάθηκε, παρόλο που δεν χαρακτηρίστηκε αποτυχημένος από την διοίκηση. Έτσι, η αναζήτηση νέου προπονητή έχει ήδη ξεκινήσει με το βλέμμα κυρίως στραμμένο στο εξωτερικό. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν κι εκεί διοικητικά θέματα, με έλλειψη ρευστού και κάλεσμα για βοήθεια που έχει μείνει αναπάντητο, τα οποία καθυστερούν τις εξελίξεις.

Στο Νότο, σε αναζήτηση τεχνικού ηγέτη βρίσκονται οι Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος. Στην ομάδα του Μενιδίου οι πανηγυρισμοί για την εξασφάλιση της παραμονής κόπασαν γρήγορα κι έδωσαν τη θέση τους στην στασιμότητα και την αβεβαιότητα για το μέλλον. Ο Γιώργος Βαζάκας εξάντλησε την υπομονή του περιμένοντας κίνηση από τους διοικούντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, η θέση του προπονητή έμεινε κενή, ενώ από τις τάξεις των διοικούντων εκφράζεται αισιοδοξία για τον σχεδιασμό τόσο αναφορικά με το τεχνικό τιμ όσο και με το ρόστερ. Τέλος, άδεια είναι η καρέκλα του προπονητή και στους «μελανόλευκους» για τους οποίους προτεραιότητα έχει να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Η δήλωση του Αντώνη Ρέλλα ότι αποχωρεί προκάλεσε αναστάτωση και προβληματισμό αλλά το κλίμα δείχνει να βελτιώνεται τις τελευταίες ημέρες και τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά. Έτσι, σταδιακά θα δοθεί η απαραίτητη προσοχή στο θέμα προπονητή, ώστε να καλυφθεί η θέση που άφησε κενή ο Παναγιώτης Γκουτσίδης και να ακολουθήσει ο καταρτισμός του ρόστερ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep