Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

FOOTBALL LEAGUE στην εντατική

Ενα βήμα από την διάλυση είναι το πρωτάθλημα που περιμένει τηλέφωνο από τον ΟΠΑΠ για να επιβιώσει. Αν δεν συμβεί αυτό όλα δείχνουν πως δεν αντέχει κανείς ούτε μέχρι το όριο της 13ης Φεβρουαρίου.  

 Η Ενωση ομάδων Β' και Γ' Εθνικής μπορεί να αποφάσισε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου την αναστολή των πρωταθλημάτων της Football League και 

Football League 2 από τις 13 Φεβρουαρίου λόγω έλλειψης πόρων, αλλά όλα δείχνουν πως τα όρια των ομάδων δεν φτάνουν μέχρι εκεί. Το πρώτο κρούσμα ήρθε λίγες μόνο ώρες μετά την απόφαση, όταν Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας λόγω εκκρεμοτήτων με την Εφορία δεν κατάφεραν να σφραγίσουν τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις τους που έγιναν με κλειστές τις πόρτες. Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές έκαναν ακόμη μικρότερο το όριο της αντοχής, αφού στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠ τόνισαν πως θα αγωνιστούν μόνο στα ματς που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο και από την Τετάρτη δεν θα κατέβουν στο γήπεδο. 
Μετά το τέλος των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής εκφράστηκαν και οι έντονες φωνές ανησυχίας, με τον Εθνικό Αστέρα να παρατάσσει στο γήπεδο την ομάδα Νέων ώστε να χτυπήσει το καμπανάκι, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας της Καισαριανής Πέτρος Δημητρίου. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα μίλησε για διάλυση και ένα πρωτάθλημα παρωδία.
Λίγη ώρα μετά η Καλλιθέα με ανακοίνωση της εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει από ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται σε κώμα και κανείς δεν αντιδρά σε αυτό.
Στο Διαγόρα ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Τσιβρινής ευχήθηκε για ακόμη μια φορά να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ρόδου.
Οι ομάδες μπορεί να περιμένουν από τον ΟΠΑΠ να δώσει την λύση, αλλά γνωρίζουν πως επειδή έχουν ξεπεραστεί τα όρια πλέον όλα είναι δύσκολα και οποιαδήποτε καθυστέρηση θα είναι καταστροφική. Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Στέλιος Σφακιανάκης στις συζητήσεις με τους παράγοντες των Γιαννιτσών τόνισε πως θα δώσει τελικά λύση ο ΟΠΑΠ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ www.flnews.gr

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΔΑΜΑΚΗΣ: «ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ»

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΟΠΑΠ

ΤΣΙΒΡΙΝΗΣ: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ»

ΠΣΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 

Last modified onΚυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012 23:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep