Μάχη μέχρι τέλους στον Βορρά

Το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών για τους διεκδικητές των εισιτηρίων. 

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και δεν είναι ξεκάθαρο ποιες ομάδες θα πάρουν τα εισιτήρια για τα play off , ποιος θα σταματήσει άμεσα τις υποχεώσεις του χωρίς να «μπλέξει» σε διαδικασία ανόδου ή υποβιβασμού και ποιος θα μπει με πλεονέκτημα στον χορό των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Η Ζάκυνθος που είχε κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα, έχασε σημαντικό έδαφος τις τελευταίες αγωνιστικές και μοιάζει να είναι το φαβορί για να μπει στην διαδικασία των play out.

Αυτό σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ζάκυνθο στη Λάρισα. Από την άλλη, η ΑΕΛ θέλει ένα θαύμα για να κερδίσει ένα από τα τρία εισιτήρια των μπαράζ ανόδου και αυτό κυρίως, γιατί δεν την ευνοεί καμία ισοβαθμία. Πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την Λαμία που έχει ρεπό, αλλά ακόμη και αν πάρει τα δύο ματς που απομένουν μέχρι το τέλος θα ισοβαθμίσει στους 45 βαθμούς, με τη Λαμία να παίρνει το εισιτήριο των χάρη στη εντός έδρας νίκη της και την ισοπαλία που πήρε στο Αλκαζάρ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πλεονέκτημα απέναντι και στους δύο, αλλά και σε τριπλή ισοβαθμία, αφού μετρά δύο νίκες αυτή τη σεζόν απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ παρότι έχει μία ήττα και μία νίκη με την ομάδα της Φθιώτιδας, διαθέτει καλύτερη επίθεση (τελευταίο κριτήριο). 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘ 24η αγωνιστική 25η αγωνιστική 26η αγωνιστική 
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 42 ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3 ΛΑΜΙΑ 42 ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΡΕΠΟ 
4 ΑΕΛ 39 ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ         
5 ΖΑΚΥΝΘΟΣ 35 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΕΛ                   

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

* Με πορτοκαλί φόντο οι εκτός έδρας αναμετρήσεις 

** Η τέταρτη θέση είναι η μοναδική που εξασφαλίζει απευθείας την παραμονή στην κατηγορία. 

Last modified onΤετάρτη, 25 Μάρτιος 2015 02:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep