Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ποδαρικό στην κορυφή

Μόνο τα Χανιά έχουν διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας σε σχέση με την περσινή Πρωτοχρονιά. Μόνο τα Χανιά έχουν διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας σε σχέση με την περσινή Πρωτοχρονιά.

Στο Νότιο όμιλο μόνο τα Χανιά έχουν κρατήσει τη θέση τους στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου και Φωκικός μετακόμισαν και άλλαξαν συμπεριφορά.

Η βαθμολογία στον όμιλο του νότου δεν θυμίζει σε τίποτε την περσινή σεζόν, παρότι καμία από τις ομάδες που ήταν την σεζόν 2013-14 στην πρώτη εξάδα δεν άλλαξε κατηγορία. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να έμεινε μέχρι το τέλος πρώτος, αλλά δεν κατάφερε στον αγώνα μπαράζ με την Skoda Ξάνθη να υπερασπιστεί την Football League και να πάρει την άνοδο. Τόσο η ομάδα του Βόλου, όσο και ο Φωκικός μετακόμισαν στον άλλο όμιλο για γεωγραφικά κριτήρια και φυσικά και οι δύο έχουν καθοδική πορεία.

Η ομάδα της Άμφισσας μάλιστα είχε και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος άσχημα αποτελέσματα και ουσιαστικά σώθηκε επειδή είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Στην Επισκοπή θα θυμούνται που ήταν πέρσι στις γιορτές και θα το συγκρίνουν με την φετινή περίοδο που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το ίδιο ισχύει και για την Καλλιθέα που ξεκίνησε φέτος πολύ άσχημα, σε σχέση με την περσινή περίοδο που ήταν κοντά στις θέσεις που οδηγούσαν στα play off ανόδου.

Απόλυτα κερδισμένη αυτής της σεζόν είναι η Παναχαϊκή που την περσινή περίοδο ήταν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς σε 13 αγώνες, ενώ αυτή τη σεζόν έχει 22 βαθμούς σε 10 αγώνες. Ο Αχαρναϊκός είναι αρκετά ψηλά, ενώ ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης και Ερμιονίδα είναι από τους νέους της κατηγορίας, αφού πέρσι δεν συμμετείχαν.

Στις θέσεις του υποβιβασμού, ο Πανηλειακός, ο Βύζας Μεγάρων και η Γλυφάδα ήταν στην επικίνδυνη τριάδα, με την ομάδα του Πύργου να είναι η μοναδική που την γλίτωσε και πέρασε τελικά τον Αστέρα Μαγούλας που ήταν μόλις δύο βαθμούς μπροστά της.

Last modified onΤετάρτη, 31 Δεκέμβριος 2014 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep