Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Δεν πήγα στους Austrian»

Ο Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε πως οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου έδερναν πατέρα μπροστά στο παιδί του!

Η τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ ασχολήθηκε σε μία ακόμα εκπομπή της με τον Αχιλλέα Μπέο. Έδειξε, λοιπόν, βίντεο από τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου μετά τα επεισόδια, όπου ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος να φωνάζει: «Γαμ... τον σύνδεσμό σας αληταράδες» και ορισμένους να του λένε: «Ηρέμησε πρόεδρε...». Μάλιστα, στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, Γιώργος Καρεκλίδης από τον Βόλο υποστήριξε σε τηλεφωνική επικοινωνία: «Ο κύριος Μπέος πήγε μετά τον αγώνα στα γραφεία των Austrian μαζί με συνοδούς και τους μίλησε με ακατανόμαστες εκφράσεις. Τους είπε ότι θα κλείσει τα γραφεία τους. Τον ρώτησε κάποιος με ποια ιδιότητα πήγε εκεί και αν είναι πρόεδρος ή μέλος του Ολυμπιακού Βόλου. Εκείνος έφυγε, μίλησε στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο, Δημήτρη Καραγιάννη και αμέσως βγήκε ανακοίνωση συνέντευξης Τύπου στην οποία έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ ανακαλεί την αναγνώριση προς τον σύνδεσμο αυτό».

«Ο κύριος Μπέος πήγε μετά τον αγώνα στα γραφεία των Austrian μαζί με συνοδούς και τους μίλησε με ακατανόμαστες εκφράσεις. Τους είπε ότι θα κλείσει τα γραφεία τους»

Ο Μπέος παρενέβη στην εκπομπή και αρχικά ο παρουσιαστής, Κυριάκος Θωμαΐδης του είπε σχετικά με την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για απόπειρα εκβίασης του Γιώργου Δαλούκα, στην οποία ο ίδιος είναι μάρτυρας: «Κύριε Μπέο δεν σας είδα στο δικαστήριο», με τον Μπέο να του απαντά: «Εσείς, βλέπετε, χτυπάτε πρώτος κάρτα στο δικαστήριο. Απορώ πώς είστε μάρτυρας. Οι μάρτυρες γνωρίζουν κάτι, είναι μπροστά στο όποιο συμβάν».

Στη συνέχεια ο Μπέος ρωτήθηκε επίμονα αν πήγε στα γραφεία των Austrian Boys μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου και απάντησε: «Έχω ελευθερία λόγου και έκφρασης και δεν θα ρωτήσω, ούτε εσάς, ούτε τους εισαγγελείς αν θα πάω στο γήπεδο. Είναι ντροπή όλο αυτό, επειδή έχουμε μία διαμάχη οι δυο μας. Υιοθετείτε πράξεις βίας; Αυτό κάνετε! Αντέδρασα και είναι δικαίωμά μου. Είδα το ματς από την εξέδρα και εκφράστηκα έτσι προς μία μερίδα αλητών που έδερναν έναν πατέρα μπροστά στο παιδί του. Εγώ θεωρώ ότι έκανα το σωστό.

«Αντέδρασα και είναι δικαίωμά μου. Είδα το ματς από την εξέδρα και εκφράστηκα έτσι προς μία μερίδα αλητών που έδερναν έναν πατέρα μπροστά στο παιδί του. Εγώ θεωρώ ότι έκανα το σωστό. Θέλετε να πείτε ότι πήγα στον σύνδεσμο; Και να πήγα ποιος θα μου το απαγορεύσει; Εσείς που είστε μόνιμος θαμώνας στους Εισαγγελείς;»

Θέλετε να πείτε ότι πήγα στον σύνδεσμο; Και να πήγα ποιος θα μου το απαγορεύσει; Εσείς που είστε μόνιμος θαμώνας στους Εισαγγελείς; Και τι έγινε; Το τι είπα και τι θα κάνω αφορά εμένα. Σας λέω δεν πήγα στα γραφεία του συνδέσμου».

Ο Μπέος αναφέρθηκε και στις φωτογραφίες που είχε δείξει η εκπομπή, η οποία υποστήριζε λανθασμένα πως ο ίδιος φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο: «Θα κληθείτε να αποδείξετε ότι ήμουν στον αγωνιστικό χώρο. Η λασπολογία και η συκοφαντία έχουν ένα όριο».

Last modified onΤρίτη, 29 Απρίλιος 2014 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep