Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τα είχε μαζεμένα ο Τζιώρας

Με 13 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον Βόρειο όμιλο της Football League ο Χρήστος Τζιώρας, όσα είχε σημειώσει σε όλες τις προηγούμενες σεζόν του.

Το παράδοξο της φετινής στενής σχέσης με τα δίχτυα του Χρήστου Τζιώρα είναι πως έχει σημειώσει μέσα σε 21 ματς όσα γκολ είχε σε όλες τις προηγούμενες επαγγελματικές συμμετοχές του. Είχε 89 ματς πρωταθλήματος με 13 γκολ και αυτή τη σεζόν πρόσθεσε ακόμη 13.

Ο Χρήστος Τζιώρας πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στον όμιλο του Βορρά στην αναμέτρηση με την Αναγένηση Γιαννιτσών, λίγες ημέρες πριν κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Από τότε δεν κατέβηκε από την κορυφή, αλλά το παράδοξο της φετινής του στενής σχέσης με τα δίχτυα είναι πως έχει σημειώσει μέσα σε 21 ματς όσα γκολ είχε σε όλες τις προηγούμενες επαγγελματικές συμμετοχές του.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2007 έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή με το Πολύκαστρο στην Γ' Εθνική και σκόραρε (Πολύκαστρο - Δόξα Γρατίνης 2-0), ενώ πέρσι σημείωσε μόλις ένα γκολ σε 17 συμμετοχές με τη Νίκη Βόλου. Σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε 13 φορές στις ομάδες που αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτή τη σεζόν τα... διπλασίασε. Συνολικά είχε 89 ματς πρωταθλήματος με 13 γκολ και αυτή τη σεζόν πρόσθεσε 21 συμμετοχές και διπλασίασε τα γκολ του. Σύνολο 110 συμμετοχές και 26 γκολ σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία.

Στην Football League έχει αγωνιστεί μόνο με τη Νίκη Βόλου. Μάλιστα αυτή τη σεζόν σημείωσε και το μοναδικό του γκολ σε αγώνα κυπέλλου Ελλάδος σε σύνολο 9 αγώνων. Ο Χρήστος Τζιώρας μετακόμισε στην Μαγνησία τον Ιανουάριο του 2013 μετά από ένα εξάμηνο με τον Βατανιακό στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου είχε 2 γκολ σε έξι ματς. Αιτία για να τον δουν οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου ήταν η μεταξύ τους αναμέτρηση στο κύπελλο Ελλάδος, όπου η ομάδα του Βόλου πήρε την πρόκριση στην παράταση.

Last modified onΔευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 00:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep