Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Η αριθμητική των play off

H μάχη των Play Off της Β' Εθνικής θα κριθεί τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπως και το πλεονέκτημα των βαθμών που θα έχουν οι ομάδες στο ξεκίνημα. H μάχη των Play Off της Β' Εθνικής θα κριθεί τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπως και το πλεονέκτημα των βαθμών που θα έχουν οι ομάδες στο ξεκίνημα.

Το πρόγραμμα των ομάδων μέχρι το τέλος και η βαθμολογία των play off αν ξεκινούσαν όπως είναι τώρα η κατάσταση των ομάδων.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για να κριθεί ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο τους στην Super League και ποιες θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές πριν το Πάσχα. Η μάχη στον Βόρειο όμιλο δείχνει να έχει κριθεί και απλά η Αναγέννηση Καρδίτσας να έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ, ενώ στο Νότιο όμιλο είναι πολύ πιθανό το τελευταίο εισιτήριο να κριθεί μέχρι την εκπνοή των αγώνων, αφού υπάρχουν μάχες μεταξύ των ομάδων που παλεύουν στην πρώτη τετράδα.   

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ τα δεδομένα δείχνει να έχουν ξεκαθαρίσει και η Αναγέννηση Καρδίτσας απλά θα παλέψει για το θαύμα στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ισοπαλία στην έδρα της με τον Αιγινιακό και η ήττα από τον Βατανιακό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να δημιουργηθεί μια διαφορά που δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Δύσκολα θα αλλάξουν και τα δεδομένα για την πρώτη θέση της βαθμολογίας που δίνει το μπόνους των τριών βαθμών, αφού η Κέρκυρα έχει την διαφορά των τριών βαθμών, αλλά και το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας σε περίπτωση που ηττηθεί σε ένα από τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Η ομάδα του Ιονίου είχε επικρατήσει στην Κέρκυρα και είχε πάρει ισοπαλία στον Βόλο.  

 

25η αγωνιστική  26η αγωνιστική 
Κέρκυρα  53 Εθνικός Γαζώρου Πιερικός 
Νίκη Βόλου 50 Βατανιακός Καρδίτσα
Αιγινιακός 45 Ζάκυνθος Καβάλα 
Ηρακλής                45 Καρδίτσα               Ζάκυνθος          
Καρδίτσα 41 Ηρακλής Νίκη Βόλου 

* Σε μαύρο πλαίσιο οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων.  

 

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος θα κριθεί μια θέση για την τετράδα και την συμμετοχή στα play off της ανόδου. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κατακτήσει την πρωτιά και το μπόνους των τριών βαθμών και μοναδικό του κίνητρο απομένει να κάνει δύο νίκες στα δύο εκτός έδρας ματς που έχει για να αυξήσει την διαφορά με την οποία θα μπει στο κοινό πρωτάθλημα. Οι κόντρες μεταξύ των ομάδων που είναι στην πρώτη πεντάδα θα φέρουν απώλειες και θα κρίνουν κατά πολύ την είσοδο στην επόμενη φάση. 

Ο Παναιγιάλειος μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Ηρακλή Ψαχνών θέλει να μην χάσει στον Ταύρο από τον Φωστήρα, αφού στο μεταξύ τους ματς στον πρώτο γύρο είχε πάρει τη νίκη με 1-0. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με την Καλλιθέα που έχει χάσει τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα, αφού αν στραβοπατήσει η ομάδα της Εύβοιας θα μετατρέψει σε τελικό play off την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Φωστήρα στον Ταύρο.  

 25η αγωνιστική  26η αγωνιστική 
Ολυμπιακός Βόλου 52 Αχαρναϊκός Βύζας Μεγάρων
Χανιά  44 Αστέρας Μαγούλας Καλλιθέα 
Ηρακλής Ψαχνών 43 Καλλιθέα  Φωστήρας
Παναιγιάλειος 42 Φωστήρας Επισκοπή
Φωστήρας 42 Παναιγιάλειος Ηρακλής Ψαχνών

 

* Σε μαύρο πλαίσιο οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων. 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Ολυμπιακός Βόλου 6                                                                             
Κέρκυρα 5
ΑΟ Χανιά 1
Νίκη Βόλου 1
Αιγινιακός 0
Ηρακλής 0
Ηρακλής Ψαχνών 0
Παναιγιάλειος 0

Υπάρχει το μπόνους των τριών βαθμών για τις ομάδες που τελείωσαν πρώτες στον όμιλο και μετά οι βαθμοί από την διαφορά με τον τέταρτο της βαθμολογίας. 

Last modified onΤρίτη, 18 Μάρτιος 2014 16:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep