Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπάχαλο στην Κατερίνη

Μικρό το γήπεδο Αιγινίου για να χωρέσει τους οπαδούς του Ηρακλή.

Από την κλήρωση του πρωταθλήματος φαινόταν ότι η 24η αγωνιστική θα δημιουργούσε θέμα συζήτησης. Και οι τρεις εκπρόσωποι της Κατερίνης παίζουν εντός έδρας, με τον Βατανιακό να υποδέχεται το Σάββατο(15/03) στο Α' ΔΑΚ την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Αιγινιακό την Κυριακή (16/03) τον Ηρακλή στο Αιγίνιο και τον Πιερικό τη Δευτέρα (17/03) τη Δόξα Δράμας στο Α' ΔΑΚ.

Το ενδιαφέρον των οπαδών του Ηρακλή, όπως είναι λογικό, είναι μεγάλο για το συγκεκριμένο ματς, όμως οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι όλη η πόλη είναι στο πόδι και ότι έχουν διατεθεί ήδη 700 από τα 900 εισιτήρια που τυπώθηκαν.

Θέμα, φυσικά, για ανταλλαγή έδρας με τον Βατανιακό δεν υπήρξε, γιατί ο Αιγινιακός βάσει της προκήρυξης δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το ίδιο γήπεδο με τον Πιερικό σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών. Η Βέροια αρνήθηκε να παραχωρήσει το γήπεδό της, οι σκέψεις για να γίνει το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο απορρίφθηκαν και έτσι τη λύση καλείται να δώσει η Αστυνομία στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα γίνει την Παρασκευή (14/03).

Εννοείται ότι ακόμα και αν η Αστυνομία απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών του Ηρακλή, εκείνοι θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Εννοείται ότι όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν η διοργανώτρια όριζε σε διαφορετικές ημερομηνίες τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής.

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep