Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διακοπή λόγω... fair play

Ένταση και διακοπή στο 84' στο επτανησιακό ντέρμπι Ζακύνθου - Κέρκυρας.

Φωτιά πήρε το ματς Ζάκυνθος - Κέρκυρα στο 84'. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ξενοδόχοφ είδε τον συμπαίκτη του Πέττα πεσμένο στο έδαφος και πέταξε τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο, στην επαναφορά οι Φαίακες δεν γύρισαν τη μπάλα, αλλά επέλεξαν να εκδηλώσουν επίθεση με τον Σουάνη να κάνει πλάγιο, τον Μαραγκό να πασάρει στον Ανδρεόπουλομ αυτόν να βγάζει την ασίστ και τον Μπαλντοβαλίεφ να βρίσκει δίχτυα, κάνοντας το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμεων.

Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με τον Φωτιά της Ζακύνθου να έρχεται στα χέρια με κάποιο στέλεχος της αποστολής της Κέρκυρας. Ο Ρούσσος - Μπεκερτζής μοίρασε πολλές κίτρινες σε παίκτες της Ζακύνθου, καθώς προηγουμένως όλος ο πάγκος των γηπεδούχων διαμαρτυρόταν. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα συνεχιζόταν, οπαδοί της Ζακύνθου έφτασαν πίσω από τον πάγκο της Κέρκυρας και άρχισαν να πετούν αντικείμενα!

Τα μέλη της Κέρκυρας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποφύγουν τη βροχή αντικειμένων, με αποτέλεσμα ο Ρούσσος - Μπεκερτζής με τους βοηθούς να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

17:05... Περίπου 25 λεπτά μετά τη διακοπή, οι διαιτητές επέστρεψαν από τα αποδυτήρια, με την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο να έχει ηρεμήσει.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Μάρτιος 2014 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep