Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Θα είναι απολαυστικός αγώνας»

Ο Ραπτάκης μιλά στο «FL News» για το ματς του Πλατανιά με την Παναχαϊκή.

 

 

Ο Δημήτρη Ραπτάκης θεωρείται από τους σημαντικούς παίκτες του Πλατανιά, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει αρκετά στο χανιώτικο σύνολο για το πρωτάθλημα της Football League. Ο Κρητικός στόπερ μιλά στο «FL News» για την πρεμιέρα με την Παναχαϊκή, ενώ δεν κρύβει ποιους εκτιμά ότι είναι τα φαβορί για άνοδο στη Superleague.


-Δημήτρη, αντιμετωπίζετε την Παναχαϊκή την Κυριακή (30/10). Πως βλέπεις τον συγκεκριμένο αγώνα;

 

«Εϊναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Αντιμετωπίζουμε μια ιστορική ομάδα με μεγάλη δυναμική. Είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στη Β' Εθνική. Από κει και πέρα εμείς είμαστε μια νέα ομάδα με δίψα για διάκριση και έτσι θα πάμε για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από την Πάτρα. Το ματς θα κριθεί στο ποιος θα επιδείξει μεγαλύτερο πάθος και συγκέντρωση. Στοιχεία που πιστεύω ότι εμείς ως ομάδα διαθέτουμε σε υψηλό βαθμό. Μακάρι να γίνει καλό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες. Θα είναι ένας απολαυστικός αγώνας και φαντάζομαι ότι η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική, αφού η Παναχαϊκή έχει πολύ κόσμο δίπλα της και αυτό είναι θετικό για κάθε ποδοσφαιριστή».

 

 

-Ο νέος σας κόουτς βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στην ομάδα. Τι σας λέει;

 

«Το σημαντικότερο που μας περνάει είναι να μάθουμε να είμαστε νικητές».

 

 

-Έχεις πάρει κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες από τον προπονητή σου;

 

«Δουλεύουμε σε κάποια βασικά στοιχεία. Με τον κύριο Καβακά έχουμε δουλέψει σκληρά, έστω και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Μας έχει περάσει πολύ θετικά στοιχεία, τα οποία πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο».

 

-Ποιος θεωρείς ότι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Παναχαϊκής;

 

«Έχει πολύ καλές μονάδες ο αντίπαλος και επομένως όλοι είναι επικίνδυνοι. Γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας».

 

-Που θα σας 'χτυπήσει' κατά τη γνώμη σου η Παναχαϊκή για να πάρει τη νίκη;

 

«Την έχουμε μελετήσει την Παναχαϊκή. Πρέπει να προσέξουμε σε κάθε σημείο του αγώνα, γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να αποδειχθεί αρκετό για να νικήσει».

 

-Ο Πλατανιάς μπορεί να φύγει νικητής από την Πάτρα;

 

«Πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα και το διπλό, γιατί έχουμε πολύ καλό σύνολο. Όλα τα παιδιά έχουν πνεύμα νικητή και όπου κι αν πάμε, με όποιον κι αν παίζουμε, θέλουμε να κερδίζουμε».

 

- Με βάση την εικόνα που έχεις σχηματίσει από την ομάδα σου, μέχρι που μπορείτε φτάσετε φέτος στο πρωτάθλημα;

 

«Ο Πλατανιάς έχει στόχο τη γρήγορη παραμονή και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Έτσι ώστε να διακριθεί και να... ακουστεί η ομάδα. Παρότι δεν γνωρίζουμε καλά την κατηγορία, ο σύλλογος είναι υγιής οικονομικά και πολύ οργανωμένος. Σιγά-σιγά θα κάνει βήματα μπροστά».

 

-Τις υπόλοιπες ομάδες πως τις βλέπεις;

 

«Πιστεύω και φέτος θα συνεχιστεί η παράδοση που θέλει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής να είναι δυνατό με καλές ομάδες που έχουν εμπειρίες και από Superleague. Επίσης, ανέβηκαν ανέβηκαν αρκετές ομάδες από τη Γ' Εθνική και έχουν δίψα για διάκριση».

 

- Ποιος είναι κατά τη γνώμη σου το φαβορί για τον τίτλο;

 

«Η Λάρισα πιστεύω, όπως και ο Πανθρακικός».

 

- Ποιος επιθετικός θα είναι ο πιο 'ζόρικος' για τους αντίπαλους αμυντικούς και τους τερματοφύλακες;

 

«Δεν μπορώ να επιλέξω έναν γιατί οι περισσότεροι είναι καλοί ποδοσφαιριστές με εμπειρίες από τη Superleague».

 

Last modified onΔευτέρα, 31 Οκτώβριος 2011 17:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep