Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελικά… Δόξα, Λιβαδειά!

 

Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης της Football League.

 

 

 

Στο πρωτάθλημα της Super League θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός έπειτα από απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας το Σάββατο (22/10).

 

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 2 «λευκά», το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ότι ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν τις θέσεις της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίες υποβιβάστηκαν, μετά από καταδικαστικές αποφάσεις για συμμετοχή στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.

 

Απόντες ήταν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα στη διαδικασία παραβρέθηκε, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του.

Η Δόξα Δράμας θα πάρει τη θέση της ομάδας Α’ , ενώ ο Λεβαδειακός την αντίστοιχη της ομάδας Β’. Η ΑΕΚ και ο Άρης ψήφισαν να προβιβαστούν οι ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός.

 

Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες που προβιβάστηκαν, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League έως τις 19 Νοεμβρίου, λόγω των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

 

Πλέον, οι ομάδες που ανήκουν στη Football League είναι οι:

 

ΑΕΛ

Πανσερραϊκός

Θρασύβουλος

Αγροτικός Αστέρας

Πανθρακικός

Εθνικός Αστέρας

Καλλιθέα

Πιερικός

Βέροια

Διαγόρας

Αναγέννηση Επανομής

ΑΕΛ Καλλονής

Φωκικός Άμφισσας

Αναγέννηση Γιαννιτσών

Πλατανιάς Χανίων

Παναχαϊκή

Ηρακλής Ψαχνών

Βύζας Μεγάρων

 

Σημειώνεται ότι εκκρεμούν οι απολογίες των ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, Πιερικός, Αναγέννηση Επανομής, η απόφαση της έφεσης της Παναχαϊκής και η εκδίκαση της έφεσης του Αγροτικού Αστέρα στις υποθέσεις με τους «στημένους» αγώνες. Σε περίπτωση που υποβιβαστεί κάποιος από αυτούς, θα αντικατασταθεί από ομάδα της Football League 2.

 

Η ανακοίνωση της Super League:

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τα εξής:

 

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά (ψήφοι υπέρ ΑΕΛ και Πανσερραϊκός) και 2 λευκά, την εγγραφή ως μελών του συνεταιρισμού των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός , οι οποίες θα αρχίσουν να αγωνίζονται από την 10η αγωνιστική και μετά (ήτοι την αγωνιστική, που σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα, έχει οριστεί για την 19η και 20η Νοεμβρίου 2011).

 

Κατόπιν κλήρωσης που διεξήχθη ενώπιον του Δ.Σ., τις θέσεις των ομάδων Α και Β (όπως αυτές ορίστηκαν στην από 5/8/11 κλήρωση του πρωταθλήματος Super League), έλαβαν αντίστοιχα οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός».

 

Last modified onΣάββατο, 22 Οκτώβριος 2011 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep