Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ένσταση ο Ολυμπιακός Βόλου»!

Σύμφωνα με την ΕΡΑ Σπορ ο Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε ένσταση για να μην ξεκινήσει το ματς στο Αγρίνιο! Τι δήλωσαν γιατρός και Σολάκης.

Το κρατικό ραδιόφωνο πριν λίγο μετέδωσε ότι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε ένσταση για να μην ξεκινήσει η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό λόγω του τραυματισμού του Σταμάτη Καρρά από κροτίδα...Ωστόσο, αυτό διαψεύστηκε από τον παρατηρητή. Φυσικά, δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», Ηλίας Σολάκης δήλωσε στο OTE Sport: «Είναι απαράδεκτο αυτό που συμμβαίνει. Ο Καρράς έκανε διατάσεις και μια φωτοβολίδα έσκασε δίπλα του. Πώς μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό μπορούμε να παίξουμε μπάλα; Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και ιδιαίτερα οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Είναι κομμένα τα δύο δάχτυλα και με θλαστικά τραύματα τα υπόλοιπα. Έχουμε σοβαρό τραυματισμό συμπαίκτη μας. Στο εξωτερικό ένα μπουκάλι πέφτει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σταματάει το παιχνίδι. Εμείς εδώ πως μπορούμε να παίξουμε μπάλα;». Φορτισμένος από όσα διαδραματίστηκαν ο έμπειρος φορ, δήλωσε ότι ο Καρράς έχασε δύο δάχτυλα. Ο γιατρός, άλλωστε, δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο και μίλησε για εγκαύματα.

Ο γιατρός του αγώνα είπε: «Τα τέσσερα δάχτυλα του έχουν τραύματα και εγκαύματα εξωτερικά. Έπιασε την κροτίδα για να τη βγάλει έξω. Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του δέρματος, που μπορεί να αποκατασταθεί. Ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να αποκατασταθεί η ζημιά».

 

Last modified onΚυριακή, 09 Ιούνιος 2013 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep